Försvarsmakten söker SharePoint - utvecklare/arkitekter

Försvarsmakten söker SharePoint - utvecklare/arkitekter

Är du en utvecklingsorienterad person som gillar att arbeta verksamhetsnära, i team och i högt tempo? Drivs du av snabba förändringar, ny teknik och möjligheten att få lära dig nya saker? Om ja så är denna annons något för dig!

Hos oss får du arbeta med härliga och kompetenta medarbetare, med uppmuntran att ständigt följa med i teknikutvecklingen! Vill du gå på en utbildning eller konferens - Bra! Se till att ta med dig erfarenheterna tillbaka och börja använda den nyvunna kunskapen inom ditt team!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet som SharePoint utvecklare/arkitekt innebär utveckling av olika SharePoint-instanser tillsammans med aktuell verksamhet. Du ska kunna designa och utveckla site collections som möjliggör effektiv informationshantering parallellt med säkerhetsmekanismer som skyddar informationen. Du ska kunna delta i utveckling av en behörighetsmodell som motsvarar verksamhetens krav på tillgänglighet och effektivitet, samtidigt som den följer regelverk och interna bestämmelser. Ditt primära område kommer främst vara att utveckla/konfigurera funktioner i plattformen så det kan användas i ett dokument- och informationshanteringssyfte.

Kvalifikationer
  • Akademisk examen inom systemutveckling eller IT.
  • Erfarenhet av att konfigurera och utveckla i SharePoint 2013, gärna även 2016.
  • Workflows - enkla som mer komplexa.
  • Behörighetshantering.
  • Goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att kunna skapa goda relationer med olika intressenter i verksamheten.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande
  • Erfarenhet av täta leveranser.
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt (scrum, lean, agile, kanban).
  • JavaScript / JQuery.
  • Erfarenhet av Governance och förvaltning.
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är prestigelös, driven, resultatfokuserad och trivs bra med ett högt tempo. Du trivs bra med att vara involverad i utvecklingens samtliga delar, från verksamhetskrav till implementering. Du gillar att samarbeta och nätverka och för att trivas hos oss har du en positiv inställning till att lära dig nya områden och ta dig an gamla som nya utmaningar. En viss uthållighet kommer att vara till fördel.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling och friskvård. Vi har även goda förutsättningar att erbjuda möjlighet att anpassa arbetet utifrån din rådande familjesituation.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, svenskt medborgarskap är ett krav.

Huvudstationering för tjänsten är Försvarsmaktens Högkvarter på Lidingövägen 24, Stockholm.

Ansökan och eventuella frågor om tjänsten skickas till: HKV-projekt12-hr@mil.se
Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Sista datum för ansökan: 2018-12-01

Urval och intervjuer sker löpande.

Fackliga representanter:
SACO/Försvar - Anders Markow
OFR/O - Roger Ericson
Försvarsförbundet - Katarina Kruse

Samtliga nås via FM växel på tfn: 08-788 75 00.
Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 1 dec (12 dagar kvar)