Drifttekniker/vaktmästare till Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten

Drifttekniker/vaktmästare till Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten

Vill du ha ett meningsfullt arbete och bidra till ett säkrare Sverige i en osäker värld?
Det förändrade omvärldsläget medför att vårt försvar behöver förstärkas och den ökade underrättelseverksamheten mot Sverige och Försvarsmakten är omfattande. Var med och bidra till vår vision - Ett säkrare Sverige i en osäker värld. Den Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) bedriver verksamhet inom försvarsunderrättelsetjänst, militär underrättelsetjänst och militär säkerhetstjänst.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett viktigt och stimulerande arbete där du dagligen bidrar till Sveriges säkerhet. Hos oss finns det friskvårdsmöjligheter som inkluderar träning tre timmar i veckan på arbetstid samt möjlighet att ha balans mellan fritid och arbete.

Om enheten
Must Interservice ansvarar för - och handlägger driftärenden i samtliga Must lokaler och ger service till medarbetare och besökare på Must. Vi söker dig med stort engagemang för frågor inom drift och internservice.

Arbetsuppgifter
Arbetet är varierande och innebär bland annat att drifta inkomna ärenden, distribuera inkommande gods, tillse gemensamma lokaler. Genomföra montering och flytt av inredning, köra transporter. Vi söker dig som är tekniskt lagd. Tillsammans med hela avdelningen kommer du förbättra våra rutiner.

Kvalifikationer
  • 3 - årig gymnasieutbildning alternativt eftergymnasial examen som drifttekniker eller motsvarande kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i officepaketet
  • B-körkort
  • Teknisk förståelse
  • God fysik, tunga lyft förekommer
Meriterande kvalifikationer
  • Erfarenhet av att arbeta inom Försvarsmakten
  • Erfarenhet av arbete inom fastighet eller driftssektorer
  • Utbildning inom bygg/anläggning
  • Erfarenhet av säkerhetsarbete
Personliga egenskaper

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är säkerhetsmedveten och känner stort ansvar för arbetsuppgifter och resultat. Arbetsuppgifterna kräver självständigt arbete. Vi söker därför en flexibel och ansvarsagande person som är både driven och tålmodig. I rollen som vaktmästare/drifttekniker behöver du också vara kundorienterad och ha ett intresse för god service.

Du är social och trivs i en miljö som ständigt utvecklas.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Tillsvidareanställning med tillträde snarast.
6 månaders provanställning och individuell lönesättning.

För mer information om befattningen
Kontakt: Lena Eriksson, tel: 08 788 8246

Fackliga företrädare
Anders Markow SACO/Försvar, Roger Ericsson OFR/O, Lise-Lotte Larsson SEKO och Maria Ekelund OFR/S. Samtliga nås via 08-788 75 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2021-04-16. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. Vi ger regeringen och Försvarsmakten kvalificerade beslutsunderlag om omvärldsutvecklingen och hot mot Sveriges och Försvarsmaktens säkerhet. Vår vision är "Ett säkrare Sverige i en osäker värld". Must är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för Sverige angelägna arbetsuppgifter. Här arbetar både officerare och civila experter inom olika områden, t ex statsvetenskap, IT, ekonomi, teknik, matematik och HR.

En stor del av Must verksamhet omfattas av sekretess och vi ber dig därför att inte berätta att du sökt jobb hos Must för andra personer än dina närmaste. Läs gärna mer om Must och vår verksamhet här

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (11 dagar kvar)