HR-partner till FMV

HR-partner till FMV

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision "Rätt materiel för ett starkare försvar" ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Om oss

HR-avdelningen är en del av myndighetens HR-och Kommunikationsstab och består av glada och drivna medarbetare som lär och tar hand om varandra. På avdelningen arbetar bland annat HR-partners, HR-assistenter och rekryterare som tillsammans svarar för det verksamhetsnära HR-stödet i organisationen.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med HR-frågor i en organisation som präglas av tillväxt och där det finns ett stort fokus på förändrade arbetssätt och en ambition att vara i framkant inom HR-området.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-Partner arbetar du mot ett eller flera avgränsade verksamhetsområden och är chefernas närmaste HR-stöd. Du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområdet där du driver HR-processer framåt och stöttar i frågor som spänner över hela HR-området såsom kompetensförsörjning, rekrytering, arbetsmiljö, avveckling och lönebildning. Du arbetar i nära samarbete med stabens HRassistenter, rekryterare och HR-strateger. I mån av tid deltar du även i utvecklingsprojekt inom HR-området.

Vi söker dig som

Du har en akademisk examen från högskola inom HR/beteendevetenskap eller har förvärvat motsvarande kompetens. Du har minst fem års erfarenhet av en bred och självständig HR-roll där du arbetat med processer inom hela HR-området och genom ett coachande förhållningssätt bidrar du till utvecklingen av arbetsgivarrollen hos FMVs chefer. Dina kunskaper inom Officepaketet är goda och du har vana av att arbeta i HR-system.

Du har med fördel erfarenhet från statlig myndighet och dess kollektivavtal. Det är också meriterande om du har kunskaper inom samtals- och intervjumetodik. Om du har erfarenhet eller intresse av att arbeta djupare med frågor inom kompetensförsörjningsområdet är även det en fördel, och så även inom förändringsledning.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du har en personlighet som bidrar till gott samarbete och ett trevligt arbetsklimat. Du beskrivs av din omgivning som en serviceinriktad teamperson som med gott omdöme driver dina processer framåt. Du är flexibel och har förmåga att snabbt sätta dig in i problem och vara ett kvalificerat stöd till chefer och kollegor, där du är såväl lyhörd som tydlig.

Vi erbjuder dig

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Tjänsten är placerad vid Gärdet i Stockholm.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Elisabet From, OFR/S Lena Sköld Gunnarsson, OFR/O Lars Carlsson och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, Adecco, på telefon 018-65 33 06 alt anette.eriksson@adecco.se

Sista ansökningsdag är 2022-05-25.

Välkommen med din ansökan!

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.fmv.se/
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.