Affärsinriktade Redovisningsekonomer till våra kontor i Stockholm och Hälsingland

Affärsinriktade Redovisningsekonomer till våra kontor i Stockholm och Hälsingland

Dina arbetsuppgifter

Oavsett om du vill jobba på kontoret i Stockholm (Norrmalm), Bollnäs eller i Söderhamn så erbjuder vi dig en trevlig och modern arbetsplats i fräsch kontorsmiljö i ett tight team med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka din och företagets utveckling.
Vi ser varje medarbetare hos oss som en nyckel för vår fortsatta tillväxt och därför får alla vara med och forma sina arbetsroller och utveckling framåt.
För rätt seniora medarbetare finns möjlighet till partnerskap i bolaget och flera bonusupplägg från start är också möjliga.

Företagssupport passar dig som vill arbeta på ett företag som ligger i framkant när det kommer till starka kundrelationer och service och vill vara med och ta oss framåt i den tekniska utvecklingen inom redovisning och ekonomi. Vi söker dig som vill jobba i ett företag i stark tillväxt med goda möjligheter att snabbt ta en större roll och få ökat ansvar.

Medarbetare vi söker:

Kundansvariga redovisningsekonomer

Som kundansvarig redovisningsekonom är du länken mellan kunden och vår redovisnings- och löneavdelning. Du agerar rådgivare och bollplank där du stöttar kunden i stora och små frågor. Du är gärna verksamhetsnära och förstår kundens affär för att kunna ge bästa möjliga service. Du tar emot nya kunder, sätter rutiner och processer och gör avstämningar. Du kvalitetssäkrar redovisningen, sköter rapportering och gör bokslut. Som kundansvarig har du många kontaktytor och hanterar spännande frågor i många olika branscher.

Koncernredovisningsekonom

Då vi har ett ökat antal koncerner i vår kundportfölj söker vi en medarbetare med erfarenhet inom koncernredovisning. Denna roll är mycket formbar och kan kombineras med kundansvar för rätt profil, alternativt med andra typer av redovisningsuppdrag. Koncernredovisning är ett växande affärsområde inom vår verksamhet och här finns stor potential för utveckling.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar till att söka tjänster hos oss så har du självständigt arbetat med redovisning från ax till limpa, inklusive upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt rådgivning till kunder. Samt:
  • Har en akademisk utbildning inom ekonomi (180 hp) eller motsvarande
  • Har arbetat några år med ekonomi efter avslutade studier
  • Har goda kunskaper i svenska språket.
Plus är om du har bakgrund inom företagsrådgivning i någon form, koncernredovisning, deklaration och beskattning enskilda firmor och privatpersoner samt har byråerfarenhet.

Som person är du lösningsfokuserad, positiv och tycker om långsiktiga kundrelationer och service.
Eftersom vi är ett tight team på Företagssupport så erbjuder vi dig en samarbetsvänlig miljö med trevliga och positiva kollegor som tillsammans skapar framgång. Affärsintiktad personlighet i kombination med ett prestigelöst arbetssätt är något vi också värdesätter hos oss.

Ansökan

Företagssupport samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på olof.westling@clwork.se Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se senast 28 augusti
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en byrå med familjär känsla. Inom våra väggar ryms mycket kompetens och stort engagemang och vi brinner för att bistå våra kunder med det som vi är bäst på. Våra digitala lösningar och moderna verktyg gör att geografisk placering aldrig är ett hinder.

Vår kundportfölj består av allt från enskilda firmor och mindre aktiebolag till större koncerner och börsnoterade företag.
En stor del av vår verksamhet är kvalificerad rådgivning till företag och företagare i alla branscher och vår uttalade strategi är att vi ska vara en modern redovisningsbyrå som med tekniska lösningar och flexibelt arbetssätt skapar frihet för kunder och medarbetare. Detta ställer såklart krav på hög servicenivå, kompetens och ansvar hos våra medarbetare.

Vi har sedan starten varit måna om att arbeta tätt med våra kunder och satt oss in i deras verksamhet för att kunna leverera tjänster med mervärde. Våra ledord som finns med oss i allt vi gör är tillgänglighet, engagemang och kompetens.

Vi är idag elva anställda i Bollnäs och två medarbetare på vårt kontor i Stockholm samt öppnar inom kort kontor i Söderhamn. Vi har en stark tillväxt och har blivit tilldelade utmärkelsen Årets tillväxtbyrå 2021, vilket vi såklart är mycket stolta över! I takt med vår starka tillväxt och våra ökade kundrelationer så behöver vi nu långsiktigt stärka upp vårt team med fler medarbetare.

Läs mer om oss på www.supportforetagen.se