Skogen i Skolan söker redaktör för skapande av läromedel på temat "Skogens roll i en hållbar...

Skogen i Skolan söker redaktör för skapande av läromedel på temat "Skogens roll i en hållbar...

Vill du utveckla ett digitalt läromedel för grundskolan? Den svenska skogen är en fantastisk lärosal men även ett utmärkt tema i klassrummet när man lär sig allt från biologi och matematik till språk och hållbarhet. Vi söker en redaktör som kan utveckla webbaserade lektioner på temat skog och i enlighet med läroplanen. Till din hjälp har du både pedagogiska och skogliga specialister. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Dina uppgifter
  • Du blir projektansvarig för utvecklingen av ett webbaserat läromedel med lektioner under temat ”Skogens roll i en hållbar utveckling”.
  • Du håller ihop arbetet med personer som kan mycket om skolpedagogik, skog, skogsnäringen och teknisk webbutveckling.
  • Tillsammans bygger vi läromedlet med text, bild och film.
  • Du redovisar löpande resultatet för en styrgrupp av representanter för skogssektorn: forskning, myndigheter och näringsliv.
Din bakgrund
  • Du har gedigna erfarenheter av att uttrycka dig i text, bild och helst film. Du är van vid marknadsföring, inte minst i sociala medier.
  • Du har gedigna erfarenheter av att från start till mål driva projekt där många personer bidrar.
  • Du har mycket god struktur i ditt arbete.
  • Det är en fördel om du har dokumenterat intresse eller rent av professionella erfarenheter från skogssektorn och/eller grundskolan.
Arbetsgivaren

Läromedlet tas fram av Skogen i Skolan som är ett samarbete mellan skolan och skogssektorn och bedrivs helt på skolans villkor. Verksamheten finns i hela landet men din arbetsplats blir på det nationella kansliet som sköts av Föreningen Skogen - en ideell allmännyttig förening som arbetar för hållbart brukande av skogen. Vi är tolv personer med mångskiftande kunskaper som har kontoret i centrala Stockholm.

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Allra senast den 14 januari vill vi ha din ansökan.

För frågor om rekryteringen eller tjänsten når du Rose Marie Högberg på rose-marie.hogberg@skogen.se eller på telefon 08-4121595.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 jan (1 dag kvar)