C & CE-chaufförer sökes

C & CE-chaufförer sökes

Annonstext
Nu söker Bylund och Kokks Transport AB flertalet chaufförer för att täcka det växande behovet av transporter i Stockholmsområdet

Det gäller kranbilar likt de på bild men personlighet går före krankort då krankort endast ses som meriterande

Vi ser gärna att du har ditt CV bifogat i din ansökan

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter som chaufför kommer innebära att du kommer att leverera och hämta byggmaskiner, brädgårdsmaterial, ställning, förbrukningsmaterial och div tillbehör till och från arbetsplatser.
Efter avstämning med transportledare kommer du att påbörja din rutt. Du kommer själv att leverera till byggarbetsplatser som inte alltid har en adress så det ställs krav på dig att du är kreativ i din körning och har ett gott lokalsinne.

Din profil:
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel, serviceinriktad samt vara i fysisk god form för lastning och lossning. Som chaufför representerar du företaget och är vårat ansikte ut mot kund.

Skallkrav:
C-Körkort
YKB
Erfarenhet av utkörning/upphämtning
Svenska i tal och skrift
Engelska i tal

Meriterande:
Erfarenhet inom byggsektorn
ADR
Arbete på väg
Krankort
CE Kort

Placeringsort:
Stockholm

Anställningsform:
Provanställning som vid förlängning övergår till heltidsanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Om företaget:
Bylund & Kokk Transport AB är ett väletablerat företag. Tillsammans har vi en väldigt lång erfarenhet och bred kompetens inom transport, logistik och byggsektorn.

Bylund & Kokk Transport finns till hands för att hjälpa och underlätta vardagen för våra kunder. Vi transporterar all typ av material inom byggsektorn till företag och privatpersoner samtidigt som vi får möjligheten att ge jobb till människor. Vi är specialister på att leverera och hitta lösningar.

Vår viktigaste resurs, personalen, skall ha en god arbetsmiljö och uppleva sitt arbete som meningsfullt, positivt och stimulerande.
Som anställd på Bylund & Kokk Transport kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, förmåner etc.

Övrig information

Start: Omgående

Om du känner att du skulle passa in rekommenderar vi att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bylund & Kokk Transport AB
  • Lyfter lösningar
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forartjanst.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Förartjänst.se
Förartjänst.se är en hemsida för:
  • Åkerier som söker chaufförer
  • Chaufförer som söker lastbilsjobb

Vi har anslutna åkerier som lägger upp jobbannonser och du som chaufför kan direkt ansöka till åkeriet och vid anställning blir du direkt anställd av åkeriet