Tekniker för spännande uppdrag på JCDecaux

Om jobbet

Om företaget

Nu söker vi tekniker för direktanställning på JCDecaux.

JCDecaux är ett internationellt företag som finns i 70 länder. I Sverige är de representerade i våra 25 största städer. Det är ett stort, men personligt företag med många möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som tekniker arbetar du med reparation och service av montrar för reklamskyltar. Du kommer åka runt i Stockholm och göra enklare monterings- och servicejobb. Detta är en självständig tjänst då du delvis planerar din rutt på egen hand. Detta gör att du behöver vara en person som tycker om att ta eget ansvar. I tjänsten får du en tjänstebil som du kan parkera hemma när du inte jobbar. Detta gör att du kan bo i hela Stockholm och utgå hemifrån.

Formell kompetens
  • Industri/teknisk utbildning
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Truckkort är meriterande
Personliga egenskaper

JCDecaux söker dig som är glad och positiv och som kommer att bidra till en bra stämning och ett välfungerande team. Noggrannhet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Viktigt är att du är ansvarstagande och ordningsam med högt kvalitetsfokus. Det är viktigt att du är flexibel då det kan förekomma övertid.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som ett spännande uppdrag?
Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning tillämpas direkt på JCDecaux i 6 månader och därefter tillsvidareanställning.

Heltid/Stockholm
Jobbfakta
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 sept

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.