Facility Manager

Facility Manager

För kunds räkning söker vi nu en Facility Manager. Vår kund är ett internationellt tillverknings- och utvecklingsföretag med specifika och höga krav på miljö.

Som Facility Manager ansvarar och representerar du företaget i samtliga fastighetsrelaterade uppgifter och frågor. Du säkerställer att företagets lokaler är ändamålsenliga och fungerar väl för verksamheten. I rollen ingår personalansvar för vaktmästeri, projekt koordination och reception. Du ansvarar för att gruppens arbete sker i enlighet med företagets affärsplan och strategiska mål.

Du rapporterar till företagets VD. Företaget erbjuder en god arbetsmiljö i moderna och trevliga lokaler. Kontoret är beläget i Västra Stockholm, med närhet till kommunala medel och flera trevliga lunchrestauranger.

Uppdragsgivare: För kunds räkning

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, start enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 21 september 2018

Arbetsbeskrivning:

Rollen är bred och innehåller många varierande uppgifter som bland annat;

Att ha ett övergripande ansvar och vara kravställare vid upphandlingar gällande försäkringsbolag, brand, vakt- och larmbolag, städ, lås.

Resultat-/budget- och personalansvar och arbetsledning av fastighetsgruppen. Ansvara för att din arbetsgrupp har rätt kompetens och utbildning.

Delta i planering och genomförande vid utökning av verksamheter/siter.

Ansvara för lokalplanering, förändrade lokalbehov validering av dessa samt genomförandet av förbättringsåtgärder.

Planerar lokaler utifrån organisationskrav samt upprätthåller satta rutiner för avdelningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har 4-årigt teknisk gymnasium och/eller en vidareutbildning inom fastighet/drift. Du har minst 5 - 10 års erfarenhet av en liknande roll med budget-, resultat- och personalansvar, företrädesvis från tillverkande företag med krav på miljö. Rollen förutsätter mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetat i företag med icke svenska ägare. Vidare har du vana vid ISO-certifierad verksamt samt FDA krav. Du trivs och är van att verka i en föränderlig miljö.

Som person är driven, nyfiken och självgående med god förmåga att leda och ta egna initiativ. Du är trygg i din person och har ett väl utvecklat strategiskt perspektiv och kan både påverka och fatta beslut. Du kan ta plats och vara bestämd när det behövs. Rollen förutsätter god kommunikativa förmåga och att på ett skickligt sätt kunna bemöta och nå olika människor i blandade roller.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Urval sker löpande så vänta inte med att söka! Frågor besvaras av Kristin Olofsson 072-9889038.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 21 aug (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.