Säljare
Stockholm

Rådgivning, förtroendeskapande samt intresse för inredning och design är några av ledorden i denna spännande tjänst som säljare. Fönsterdesign Blendex är ett företag med ett starkt namn och bra rykte i branschen.

Fönsterdesign Blendex är känd för estetisk design och hög servicegrad av exklusiva lösningar inom gardiner och solskydd. Företaget är på en tillväxtresa och vill anställa en säljare med det lilla extra, som vill göra skillnad och vara en del av bolagets fortsatta utveckling.

Du kommer att ingå i ett dynamiskt team, där ni tillsammans ansvarar för försäljning till privata och mindre företag främst i Stockholmsområdet.

Vi erbjuder
Vi är en framåtlutad organisation med korta beslutsvägar och stort fokus på att utveckla vårt arbetssätt för att fortsätta vara ett dynamiskt företag. Här får du påverka företagets affärer samtidigt som du utvecklas i en central roll - med engagerade medarbetare.

Hos oss är det högt i tak, vi har helt enkelt kul på jobbet! Vi sitter idag i moderna lokaler nära Mariatorget, Södermalm. Vi erbjuder marknadsmässig lön, tjänstebil, friskvård, mobil, bärbar dator och ett trevligt och omväxlande arbete som säljare.

Arbetsuppgifter
Rollen som säljare bjuder på en mångsidig vardag där kunderna varierar i storlek och arbetsuppgifterna i komplexitet. Det är avgörande för din framgång att du är proaktiv, duktig på att bygga relationer och att få folk att gilla dig. Vi tror att du även har ett naturligt intresse för inredning och design.

Du utgår från vårt showroom i Stockholm och jobbar självgående. Som säljare kan du räkna med tre - fyra dagar i veckan ute hos kund och en - två dagar på kontoret. Tyngdpunkten kommer att vara relationen med kunderna, där du ger råd om produkter, färger, typval och effekt på inredningen. Du gör mätningar som du effektivt skickar vidare via systemet till dina kollegor på monteringsavdelningen. Du tar fram offerter och följer löpande upp kundförfrågningar.  

Din profil
För att trivas hos oss är du serviceinriktad, lösningsorienterad, driven och ansvarstagande med en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du skall vara noggrann och trivas i en miljö med högt tempo. Vi söker dig som har ett intresse för inredning och trender. En stor fördel om du redan har ett upparbetat kontaktnät bland inredare eller arkitekter.  

Kvalifikationer

  • Nyfiken och lösningsorienterad, förstår kundens verklighet, utmaningar och behov
  • Bra på att fånga intresse, presentera och förklara olika lösningar
  • Självständig och ansvarstagande för ditt kundarbete samt företaget
  • Har minst ett par års erfarenhet av försäljning
  • Ett tekniskt kunnande och intresse
  • Flytande svenska i tal och skrift samt behärskar engelska
  • B-körkort

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Du når Jenny på 013-991 53 80.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Fischer Group (som Fönsterdesignblendex är en del av) är, med företagen Fischer Danmark A/S (Fischer Gardiner), Blendex A/S, Kurage A/S, Fischer International A/S, KvintBlendex A/S och FönsterdesignBlendex, en av Skandinaviens största företag inom interiör och exteriör solskydd och gardiner. Produkterna tillverkas i vår egen fabrik i Litauen och säljs i hela Skandinavien. Gruppen har totalt ca. 250 anställda och en årlig omsättning på en tresiffrig miljon.

Se mer www.fonsterdesign.se och www.fischergroup.dk 

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 11 jan 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!