Resande montör / hantverkare / installatör till Fönsterdesign Stockholm Aktiebolag, Stockholm

Resande montör / hantverkare / installatör till Fönsterdesign Stockholm Aktiebolag, Stockholm

Resande montör / hantverkare / installatör av solskyddsprodukter i Stockholm

Vill du ha ett fritt och varierande arbete? Har du blick för estetiska detaljer och viljan att vara ansiktet utåt mot våra kunder? Då kan detta vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Som solskyddsmontör av in- och utvändiga solskydd arbetar du i nära samarbete med våra säljare och kundtjänst. Du kommer att arbeta med montage och installation av solskyddsprodukter hos våra privat- och företagskunder. Du utgår från vårt kontor i Stockholm/Södermalm men arbetar runt hela Stockholmsdistriktet.

Vi erbjuder

Vi är just nu mitt i ett generationsskifte där vi ska bygga vidare och skapa branschens mest spännande företag. Vi är moderna, drivande och omhändertagne där vi anser att rätt person är oerhört viktig för oss. Det finns en stor utvecklingspotential för rätt person.

Vi är idag en mix av unga och säljande företagsledare med en bakgrund inom fastighetsbranschen, och då som fastighetsmäklare med över 10-års erfarenhet vardera av eget företagande inom branschen. Du kommer att få internutbildning både av oss och våra leverantörer, samt bli certifierad via Svenska Solskyddsförbundet.

"Fönsterdesign är ett av Stockholms mest anlitade företag av in- och utvändiga solskydd med 30-årsjubileum 2020. Vår ambition är att öka och synliggöra vårt varumärke och ständigt ligga "top-of-mind" när valet av in- och utvändiga solskydd kommer på tal. Vi ska tillsammans fortsätta att utvecklas och flytta fram våra positioner till att vara branschens mest innovativa företag. Vår omsättning ska öka med ca 10-15% för varje år de nästkommande 5 åren. Detta i kombination med att vi ökar vår lönsamhet med 2-6% per år."

- Joel Nylund

Din profil
För att trivas hos oss är du serviceinriktad, lösningsorienterad, driven, ansvarstagande och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du skall vara noggrann men trivs i en miljö med högt tempo. Vi söker dig som har hantverksvana eller dig som anser sig vara händig och vill prova på en ny bransch.

Körkort är ett krav då servicebil ingår i tjänsten. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på 031-704 51 94.

Vid frågor kring företaget, kontakta Joel Nylund på 073-069 74 00.

Sökord: resande montör, hantverkare, installation, installatör, händig, montering, installationstekniker, snickare,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!