Montör till Fönsterdesign Stockholm Aktiebolag, Stockholm

Montör till Fönsterdesign Stockholm Aktiebolag, Stockholm

Resande montör / hantverkare / installatör

av solskyddsprodukter i Stockholm


Vill du ha ett fritt och varierande arbete? Har du blick för estetiska detaljer och viljan att vara ansiktet utåt mot våra kunder? Då kan detta vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Som solskyddsmontör av in- och utvändiga solskydd arbetar du i nära samarbete med våra säljare och kundtjänst. Du kommer att arbeta med montage och installation av solskyddsprodukter hos våra privat- och företagskunder. Du utgår från vårt kontor i Stockholm / Södermalm men arbetar runt hela Stockholmsdistriktet.

Vi erbjuder

Vi är just nu mitt i ett generationsskifte där vi ska bygga vidare och skapa branschens mest spännande företag. Vi är moderna, drivande och omhändertagande där vi anser att rätt person är oerhört viktig för oss. Det finns en stor utvecklingspotential för rätt person.

Vi är idag en mix av unga och säljande företagsledare med en bakgrund inom fastighetsbranschen, och då som fastighetsmäklare med över 10-års erfarenhet vardera av eget företagande inom branschen. Du kommer att få internutbildning både av oss och våra leverantörer, samt bli certifierad via Svenska Solskyddsförbundet.

"Fönsterdesign är ett av Stockholms mest anlitade företag av in- och utvändiga solskydd med 30-årsjubileum 2020. Vår ambition är att öka och synliggöra vårt varumärke och ständigt ligga "top-of-mind" när valet av in- och utvändiga solskydd kommer på tal. Vi ska tillsammans fortsätta att utvecklas och flytta fram våra positioner till att vara branschens mest innovativa företag. Vår omsättning ska öka med ca 10-15% för varje år de nästkommande 5 åren. Detta i kombination med att vi ökar vår lönsamhet med 2-6% per år."

- Joel Nylund

Din profil

För att trivas hos oss är du serviceinriktad, lösningsorienterad, driven, ansvarstagande och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du skall vara noggrann men trivs i en miljö med högt tempo. Vi söker dig som har hantverksvana eller som anser sig vara händig och vill prova på en ny bransch.

Körkort är ett krav då servicebil ingår i tjänsten. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vid frågor kring tjänsten eller bolaget, vänligen kontakta kontakta Joel Nylund på 073-069 74 00.

Sökord: resande montör, hantverkare, installation, installatör, händig, montering, installationstekniker, snickare,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 4 juni 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!