Produktionsledare till FCB Fältman & Malmén

Produktionsledare till FCB Fältman & Malmén

Rollbeskrivning:

Som produktionsledare kommer du att ingå i en projektgrupp och produktionsleda alla typer av projekt. Du driver produktionen och leder arbetsgruppen från start till slut. I uppdraget ingår att stötta projektledarna i deras arbete, hantera inköp för kunds räkning, research, pitcharbete, offertarbete, budgetering, fakturering, uppföljning m.m.

I din roll ingår det att se till att arbetet blir gjort av både dig och andra i arbetsgruppen samt att vi alltid levererar enligt tidsplan och budget.

Vem vi söker:

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, mediebyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring eller utbildning från Berghs, Hyper Island, eller liknande.

Låter detta intressant? Skicka då ditt CV samt personliga brev så snart som möjligt via ansök knappen i annonsen då intervjuer sker löpande.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Placering: Östermalm, Stockholm

Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Ekonomi, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.faltman-malmen.se/
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på FCB Fältman & Malmén AB söker en produktionsledare som vill jobba i en kreativ miljö. Vi är en kommunikationsbyrå som i över 50 år har fokuserat på att maximera våra kunders affärer.

Vi samarbetar med det globala byrånätverket FCB och våra kunder är både internationella och lokala, exempelvis HP, NIVEA, HSB, OBH Nordica, Byggmax, Sergel Group, Svenska Bostäder m.fl.

Vi hanterar alla delar inom kommunikation så som strategi, idé, reklam, design, digitalt, produktion, film, content, PR och sociala medier.