Driven Byggledare Anläggning

Driven Byggledare Anläggning

Byggledare Anläggning

Till vår kund söker vi nu Byggledare till Stockholms området.

Är du en person som tycker om mycket ansvar och trivs i rollen som Byggledare? Här får du möjligheten att under eget ansvar driva anläggningsprojekt.

Inom enheten Projekt- & Byggledning hos kunden arbetar idag ett femtiotal medarbetare. Kundens uppdragsgivare finns bland annat inom fastighetsbolag, industri, stat, landsting och kommuner. Inom organisationen finns kompetenser inom ett brett arbetsområde, vilket innebär att du kan komma att delta i arbetsgrupper inom många olika typer av uppdrag. Du får också lära dig ett arbetssätt där vi tar helhetsansvar för att projektleda och projektera alla delar i ett byggprojekt samordnat.

Din framtida roll

Byggledningens uppgift är att bevaka beställarens intresse under genomförandeskedet. Detta görs genom att organisera, administrera, detaljplanera, följa upp entreprenadavtal och samordna byggprocessen. Detta görs naturligtvis i nära samarbete med beställaren. Byggledarens uppgift är att bidra som byggkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Mycket av tiden läggs alltså ute på byggarbetsplatserna. Dina uppgifter kommer att bland annat att bestå av att företräda beställaren i entreprenadskedet. Du kommer även att ta fram tekniska beskrivningar och underlag till förfrågningsunderlag samt hantera upphandlingar.

Din profil

Vi söker dig som antingen har 4-7 års erfarenhet som konsult inom området, alternativt dig som kommer från beställare/entreprenör och har 5-10 års erfarenhet. Erfarenheten består av arbete med anläggningstekniska frågor (exempelvis inom projektering och framtagning av förfrågningsunderlag). Vi ser det även som meriterande om du har ett etablerat kontaktnät inom anläggningsbranschen i Stockholmsregionen samt erfarenhet inom bygg- och projektledning. Du har relevant utbildning på högskola eller universitet. Lämplig bakgrund är projekt- eller byggledare hos konsult eller byggherre alternativt motsvarande arbetsledare, entreprenadingenjör eller platschef hos entreprenör. Erfarenhet som kalkylator är mycket positivt och KA eller BAS-U/P är ett ytterligare plus.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande jobb med goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget. Du får även möjlighet att jobba i ett välrenommerat företag med god lönsamhet samt trevliga och kompetenta medarbetare. Vi erbjuder moderna lokaler, en marknadsmässig lön, möjlighet till studieresor och ett generöst paket med förmåner gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring, personalbil och resultatbonus som är lika för samtliga medarbetare.

Om du tror att du är vår nästa medarbetare, ansök redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För mer information ring Kristina Peltola 0739948841
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2020 (33 dagar kvar)