Kundservice / Kundtjänst / Kundtjänstmedarbetare deltid till Freska

Kundservice / Kundtjänst / Kundtjänstmedarbetare deltid till Freska

Vi söker en kundtjänstmedarbetare på deltid till Freska Sweden AB som är ett spännande startup bolag inom hushållsnära tjänster för direktrekrytering. Du kommer att jobba tillsammans med duktiga medarbetare i en ung och dynamisk miljö, för den rätta kandidaten finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Detta är ett deltidsuppdrag beräknat på runt 40% men kan under vissa perioder innebära mer vilket förutsätter att du kan vara flexibel med arbetstiden.

Arbetsuppgifter:
Som kundtjänstmedarbetare arbetar du huvudsakligen med att svara på inkommande mail, chat, telefonsamtal, samt kommentarer via sociala medier. Du kommer även att arbeta med att koordinera scheman och svara på frågor från både kunder och interna kollegor.

Formella krav:
  • Gymnasial utbildning.
  • God dator- och systemvana.
  • Obehindrad svenska i tal och skrift.
  • Något eller några års arbetserfarenhet.
  • Viss erfarenhet av kundtjänst/kundservice är meriterande men inget krav.
Du som söker har en fallenhet för administrativt arbete och sätter alltid kunden i stort fokus. Du drivs av att hjälpa andra människor och du är en problemlösare. Vidare har du kunden i fokus och trivs med ett högt tempo i ditt arbete. Du motiveras av att sätta igång nya uppgifter, har en god förmåga av att hantera flera bollar i luften samtidigt, samt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen och gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, koordinera och prioritera arbetsuppgifter. Du är positiv till förändringar och du är nytänkande.

Företaget erbjuder:
  • En kul arbetsplats där det är högt till tak.
  • En ung arbetsmiljö med duktiga och engagerade kollegor.
  • En varierande och spännande arbetsvardag.
  • Sociala tillställningar.
Hur söker jag till tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Express Rekrytering. Enklast ansöker du via ansökningslänken där du kan bifoga ditt CV eller lägga in din Linkedinprofil. Eventuella frågor angående tjänsten kan tas med rekryteringskonsult Andrea Odelius på 072-644 83 92, andrea.odelius@express.se
Mer info
Kontaktperson Andrea Odelius
Telefon +46726448392
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://express.no/sv/
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Express Rekrytering brinner för att hjälpa våra kunder att rekrytera marknadens bästa kandidater - samtidigt brinner vi för att erbjuda våra kandidater de bästa arbetsgivarna.

Vårt koncept sker aldrig på bekostnad av kvaliteten i processerna. Våra konsulter intervjuar, tar referenser och testar - och du som kandidat kan vara säker på att vi både ser dig och förstår dina behov. Naturligtvis kan du också höra av dig till oss för att få tips, intervjuträning eller karriärstöd. För dig som kund vill vi visa att rekrytering inte behöver ta lång tid och att kvalitet inte behöver vara dyrt.

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Customer Service, Kundservicemedarbetare, deltid, Kundtjänst, Personal Administration