IT tekniker | Stockholm | Experis

IT tekniker | Stockholm | Experis

IT-tekniker på jakt efter nytt jobb? I Stockholm behöver vi nu utöka vårt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att det verkligen uppskattas av andra och mötet med olika typer av människor. Du kommer att bli anställd av oss på Experis, så välkommen med din ansökan till oss!

Ort: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att jobba i Windows-miljö och Microsoft-miljö och det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att lotsa användare fram till möjliga lösningar på tekniskt relaterade problem, både gällande hård- och mjukvara. Tillsammans med kollegorna på IT-avdelningen kommer du att arbeta med att administrera IT-miljöer, att felsöka och hitta lösningar, stötta arbetet med drift och utveckling av den lokala nätverksmiljön. Vidare kommer du även att arbeta med teknisk utrustning för konferensutrymmen - så som projektor, kamera och ljudanläggning.

Du kommer även att vara delaktig i arbetet kring IT-infrastrukturen och delta i IT-projekt och uppgifter relaterade till den dagliga IT-driften.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknisk support, uppföljning och kundservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. En stor del i vardagen innebär kontakt med andra människor, så en god social förmåga är viktig. Dina dagar kan stundtals ha ett högt tempo, så det är viktigt att du är duktig på att hantera stress.

För att passa för denna roll ser vi att du har minst 1 års erfarenhet att arbeta i IT-miljö med informationssäkerhetsskydd. Du ska även ha arbetat minst två år med Windows produkter så som Windows 10, 11 och Office 2016 eller nyare. Vidare ska du ha minst två års erfarenhet av arbete med Windows Server 2016, eller nyare, och Active Directory (AD).

Om du har erfarenhet av att arbeta med något av följande är även det meriterande:

  • Nätverksteknik
  • Hyper-V/VM-ware
  • Backup
  • Multifaktorautentisering

Om Experis
0Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.experis.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m.