Markarbetare sökes

Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet duktiga markarbetare då våra kunder i Stockholm har uttryckt ett stort behov av att bemanna upp med markarbetare och vi behöver därför nyanställa..

Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning.

Vi söker dig som har minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska eller engelska

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till jobbmellan@expanderamera.se! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.

För frågor kontakta oss på 08-53034378
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.expanderamera.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se