Nu söker vi: Betongarbetare som kan jobba i Stockholm eller på traktamente!

Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet duktiga betongarbetare då våra kunder i Stockholm samt i andra orter i hela Sverige har uttryckt ett stort behov av att bemanna upp med betongarbetare och vi behöver därför nyanställa. Våra kunder är stora och mellanstora byggföretag som arbetar med såväl ROT som nyproduktion.

Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.

Du som söker tjänsten som betongarbetare/ armerare har yrkesbevis eller minst fem års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten.

Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Mejla din ansökan till jobbmellan@expanderamera.se

Glöm inte att bifoga referenser.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.expanderamera.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se