Snickare / allt-i-allo med körkort

Snickare / allt-i-allo med körkort

ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark
. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se.


Vi söker dig snickare
som en bred kunskap.

Eftersom vi har hela Sverige som arbetsplats ska du vara lätt att samarbeta. Det är viktigt att du som person är framåt och händig och tycker om att prova på olika arbetsplatser.

Krav för tjänsten:
  • B-körkort
  • Flytande svenska / engelska
  • Yrkesbevis eller 6 års erfarenhet
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Det går även bra att mejla till emila.przystas@expanderamera.se
Vi på ExpanderaMera eftersträvar mångfald och jämställdhet. Eftersom vi idag är fler män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen hos oss!

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Lön/Förmåner

Lön: enligt kollektivavtal

Förmåner: vinstedlning och friskvårdsbidrag
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se