Säkerhetstekniker till Exista Säkerhet

Säkerhetstekniker till Exista Säkerhet

Vi söker dig som sätter kunden först!

Exista Säkerhet är ett oberoende säkerhetsföretag som erbjuder kundanpassade och användarvänliga säkerhetslösningar till företag, offentlig sektor samt privatmarknaden. Vi har öppna system och låser dig inte till en viss leverantör utan väljer de bästa systemen på marknaden. Vi jobbar tillsammans med dig för att skräddarsy det som är det allra bästa utifrån dina behov.

Ansvarsområde

I dina arbetsuppgifter ingår installation och service av larmsystem och säkerhetsanläggningar såsom inbrottslarm, CCTV och passersystem. Du kommer arbeta självständigt men kommer vara en del av ett team bestående av andra säkerhetstekniker. Som säkerhetstekniker kommer du bland annat:

 • Montera utrustning såsom kortläsare, kameror, detektorer m.m
 • Dra kabel
 • Driftsätta/programmera
 • Genomföra kundutbildningar
 • Efter erfarenhet så kan du bli ledande säkerhetstekniker
Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller elbranschen. Vi söker dig som har:

 • Grundutbildning för larm- och säkerhetstekniker på el- och energiprogrammet i gymnasieskolan. Alternativ eftergymnasial utbildning för säkerhetstekniker från någon yrkeshögskola.
 • Erfarenhet av att installera teletekniska anläggning samt felsökning av svagströmsteknik
 • Erfarenhet av elektriker är meriterande
 • God kommunikativ förmåga, du uttrycker dig väl i tal och skrift
 • Flytande svenska i tal och skrift, goda engelskkunskaper är ett plus
 • B-körkort

Ansökan


På samtliga nyanställda görs en kontroll ur belastningsregistret och vi är ett företag som arbetar aktivt för jämställda förhållanden så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

För mer information, kontakta oss på info@exista.se där du kan ställa frågor eller skicka in din CV.
Märk mailet för ansökan med "Ansökan Servicetekniker"

Välkommen med din ansökan
Mer info
Telefon 087392900
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.exista.se
Sista ansökningsdag 19 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är säkerhet en förtroendefråga

Exista Säkerhet är ett oberoende säkerhetsföretag som erbjuder kundanpassade och användarvänliga säkerhetslösningar till företag, offentlig sektor samt privatmarknaden.

Med noggrannhet, ärlighet och flexibilitet skapar vi lösningar som är anpassade till kundernas behov.

Vi installerar, servar och säljer de flesta förekommande öppna system på den svenska marknaden sedan starten 2008.

Vår absolut största tillgång i företaget är vår personal som har en unik branscherfarenhet och vana vid att arbeta med såväl stora komplexa projekt som mindre installationer. Vi har en uttalad vilja att vara personliga och pålitliga. Vår personal uppmuntras och premieras för att vara proaktiva, passionerade och professionella medarbetare med engagemang och förmågor utöver det vanliga. Därför är utbildning på alla nivåer ett honnörsord för oss.

Existas ambition är att alltid leverera högsta kvalitet. Det förutsätter proaktiva, passionerade och professionella medarbetare med engagemang och förmågor utöver det vanliga.

Eftersom våra kunder varierar i storlek både personalmässigt och lokalmässigt ställer det krav på att våra medarbetare ska kunna leverera en mängd olika typer av lösningsförslag och vi har hittills aldrig missat att leverera enligt kundens önskemål.

Alla medarbetare ges möjlighet att påverka företagets utveckling och tillsammans hittar vi säkra lösningar för våra kunder.

Våra medarbetare utbildas regelbundet och vi har ett antal certifierade ingenjörer inom inbrottslarm och CCTV.

Vår personal säkrar att förväntningar uppfylls i varje möte och leverans.