Tjänstebeskrivning

Som rekonditionerare på Exclusive Cars kommer du att jobba i team om tre personer. Arbetet innbär allt från lättare tvätt och dammsugning till helrekonditionering, polering, vaxning samt lackskydd på både personbilar, SUVar och pickuper.

Vi är ett auktoriserad Ditec-center.

Du kommer att jobba i huvudsak med amerikanska märken som Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford US, Lincoln, Jeep, Hummer, Ram Trucks, etc.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att arbeta med roliga och udda bilmärken
  • Självständigt arbete i ett team om tre
  • Ditec-utbildning
Kvalifikationer

  • Du har flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet som rekonditionerare.
  • B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.
  • Genuint bilintresse.
Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten samt har god samarbetsförmåga. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper som du värdesätter högt. Du ska klara av att prioritera och samarbeta även under tidspress.

Välkommen med din ansökan

Vi ser framemot att tillsätta tjänsten per omgående. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan idag!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.exclusivecars.se
Sista ansökningsdag 16 dec (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exclusive Cars är marknadsledare på import av bilar från Nordamerika. Hos oss hittar du servicen och bilmodellerna som du inte finner hos de vanliga bilhandlarna och så har det varit sedan 1990.
Vi har fullserviceanläggning och showroom i Västberga samt ytterligare en fullserviceanläggning i Täby.
Båda våra verkstäder är auktoriserade för Cadillac, Chevrolet, Corvette, Hummer, Dodge, Ram Trucks samt specialister på Ford US, Lincoln och Jeep.