Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en rekonditionerare till vår Ditec-auktoriserade anläggning i Västberga. Som rekonditionerare på Exclusive Cars kommer du att jobba i team om tre personer.

Arbetet innebär allt från lättare tvätt och dammsugning till helrekonditionering, polering, vaxning samt lackskydd på både personbilar, SUV:ar och pickuper.Du kommer att jobba i huvudsak med amerikanska märken som Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford US, Lincoln, Jeep, Hummer, Ram Trucks, etc.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kvalifikationer:
  • Du har flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet som rekonditionerare.
  • B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.
  • Genuint bilintresse.
Personliga egenskaper
Du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten samt har god samarbetsförmåga. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper som du värdesätter högt. Du ska klara av att prioritera och samarbeta även under tidspress.

Välkommen med din ansökan Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan idag till: jobb@exclusivecars.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.exclusivecars.se
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (50 dagar kvar)