Servicerådgivare

Servicerådgivare

Exclusive Cars är marknadsledare på import av bilar från Nordamerika. Hos oss hittar du servicen och bilmodellerna som du inte finner hos de vanliga bilhandlarna och så har det varit sedan 1990.
Vi har fullserviceanläggning och showroom i Västberga samt ytterligare en fullserviceanläggning i Täby.

Nu söker vi servicerådgivare/planör till vår anläggning i Västberga.

Anläggningen är en fullserviceanläggning med verkstad och rekondavdelning. Som servicerådgivare på Exclusive Cars kommer du att jobba på en auktoriserad verkstad i ett sammansvetsat team med brinnande bilintresse där kundservice alltid är viktigast. Vi jobbar i huvudsak med amerikanska märken som Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford US, Lincoln, Jeep, Hummer, Ram Trucks, etc.

Tjänstebeskrivning
Vår personal är vår viktigaste resurs. Du är företags ansikte utåt och länken mellan kunden och teknikerna. Därför är det av största vikt att du brinner för kundservice och har god sammarbetsförmåga.

Som servicerådgivare ansvarar du för:
  • Bokning av arbeten
  • Planering och administrering av arbetsordrar till teknikerna
  • Rådgivning och vägledning genom hela serviceprocessen
  • Uppdatera kunden kontinuerligt om statusen på fordonet
  • Ordermottagning över disk, telefon, e-mail och web
  • Skapa offerter
  • Försäkringshantering via Cabas
  • Garantihantering
  • Reklamationshantering
  • Beställning av reservdelar

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiderna är måndag till fredag 9-18.

Kompentenskrav
Du har tidigare erfarenhet av att jobba i kunddisk på ett bilföretag och har god förståelse för hur serviceprocessen fungerar. Tjänsten kräver att du har väldigt stort fokus på kundservice, är ordningsam, klarar av hög stress och har stor social kompentens. Du är en bra organisatör med fallenhet för struktur och ordning. Befattningen kräver flytande svenska i både tal och skrift samt B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som klarar av att vara spindeln i nätet och kan ha många bollar i luften. Du trivs med varierande arbetsuppgifter, är ambitiös och motiverad medarbetare, värderar högt kundservice och kvalité. Att eftersträva effektivitet och förbättring är naturligt för dig. Klara av att hantera kundklagomål på ett sätt som inger förtroende för företaget.

Välkommen med din ansökan
Vi ser framemot att tillsätta tjänsten per omgående. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan idag!

jobb@exclusivecars.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.exclusivecars.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (53 dagar kvar)