Servicetekniker till uppfinnaren av världens starkaste röntgenkälla

Servicetekniker till uppfinnaren av världens starkaste röntgenkälla

Vill du vara en del av avancerad forskning, utveckling och produktion av världens starkaste röntgenkälla? Är du dessutom en praktiskt lagd tekniker som trivs i en självständig roll med varierande arbetsuppgifter, då har vi ett jobb till dig!

Excillum växer och nu rekryterar vi vår första tekniker som ska ta en självklar plats i labbet. Det här är en bred roll med många kontaktytor både internt och externt och med många och varierande arbetsuppgifter. Bland annat kommer du få lära dig hur våra röntgenkällor fungerar för att med tiden kunna byta delar och utföra enklare mätningar. Några av dina närmaste kollegor är mekanik- och elektronikkonstruktörer som kan behöva hjälp med en del arbeten i verkstaden. I rollen ingår huvudansvar för underhållet av den allmänna infrastrukturen som el och ventilation. Tillsammans med dina kollegor ser du till att Excillums labb är effektivt, säkert och i världsklass!

Där här är ett spännande jobb där du får chansen att lära dig ett avancerat system men också får skapa dig en central roll i ett innovativt och dynamiskt labb.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du jobbar som tekniker i dag, har praktisk erfarenhet av avancerade tekniska system och trivs i labb- och produktionsmiljö.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 maj 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Excillum is a leading company in the field of high-end microfocus and nanofocus X-ray sources. Excillum was founded in 2007 by researchers from the Royal Institute of Technology (KTH) Stockholm, Sweden. The first product was market released in 2010, the MetalJet. Our mission is to enable new science, improve medicine and enhance manufacturing by continuos development of state-of-the-art x-ray sources.