Managementkonsult

Managementkonsult

Dina arbetsuppgifter

I rollen som managementkonsult kommer du att erbjuda Excel Departments kunder lösningar inom Excel och arbeta med affärsrådgivning för både större och mindre bolag. I rollen kommer du använda dig Excel för att automatisera rapporter, nyckeltal och kunddata som du sedan presenterar för kunden.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad från universitet inom förslagsvis matematik eller industriell ekonomi.

Som person är du affärsdriven, analytisk och kommunikativ.

Detta är en direktrekrytering, där rekryteringsprocessen sköts av oss på Studentwork. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är affärsorienterade Excelkonsulter med både affärsmässig och teknisk bakgrund. Vi är några av landets främsta Excelexperter och kan hjälpa er med allt inom Excel. Anlita en expert istället för att göra allt jobbet själv!