Kontorsassistent till Excanto

Kontorsassistent till Excanto

Vi söker till vår kund Excanto, en självgående och serviceinriktad Kontorsassistent. I den här rollen får du möjligheten att arbeta i en varierad och stimulerande tjänst samt verka i en härlig arbetsmiljö. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace med start i augusti. Uppdraget är på heltid, fram till maj 2019. Tjänsten är placerad mitt i city på Sveavägen 63.

Ditt uppdrag
I din roll som Kontorsassistent har du det yttersta ansvaret för att kontoret fungerar och är en trivsam arbetsmiljö för både kollegor och besökare. Förutom att ansvara för t ex inköp, bokning av mötes-/konferensrum så kommer du att hantera hemsidan och sociala medier samt vara behjälplig med viss fakturahantering. Du kommer att tillhöra ekonomiteamet och rapportera till Ekonomichefen men också ha ett nära samarbete med marknadsavdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ansvara för växeln
 • Ta emot besökare
 • Ansvarig för kontakten med leverantörer
 • Inköp av kontorsmaterial
 • Planera inför interna och externa events, ta fram offerter samt vara med i genomförandet
 • Kontakt med fastighetsskötaren
 • Arbeta aktivt med sociala medier
 • Sammanställa introduktionsmaterial för nyanställda
 • Registrera och lägga upp fakturor via fakturaportalen
 • Ta emot bud
 • Scanna in kund- och leverantörsavtal
 • Andra ad-hoc uppgifter
Din bakgrund
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av en liknande roll. Har du tidigare arbetet med marknadsrelaterade arbetsuppgifter är det meriterande, För att axla rollen är det viktigt att du är duktig på svenska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet samt är intresserad att lära dig nya system.

Du är en person som är ordningsam, strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du älskar att ge bästa möjliga service i både stort och smått. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och har en prestigelös och flexibel inställning i vardagen. Du har lätt för att arbeta självständigt och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du tar egna initiativ och känner ett stort engagemang och ansvar för såväl besökare som kontorets miljö. Du är en nyckelperson som med glädje hjälper till med högt och lågt.

Om Excanto
Excanto är ett heltäckande IT-tjänsteföretag och expert på IT-drift, molntjänster, nätverk- & IOT-tjänster för fastighet och kontor.Vi erbjuder även DaaS/VDI tjänsten eDesktop som är en Virtuell PC för aktivitetsbaserat arbetssätt och säkra managed desktop lösningar.

Excantos affärsidé är att utifrån en standardiserad tjänsteportfölj erbjuda säkra och kostnadseffektiva IT-tjänster till mindre och medelstora företag. Vårt mål är att vara det självklara valet för företag som vill ha en IT-partner som på ett kundnära sätt tar ett funktionsansvar för helheten.

Vi levererar högkvalitativa IT-tjänster till nöjda kunder - det är vårt uppdrag. Varje dag!

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (3 dagar kvar)