Innesäljare / Sales Support

Innesäljare / Sales Support

Tjänstebeskrivning:

Ex-Change Parts söker nu ytterligare en duktig medarbetare till sitt sammansvetsade team som sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Företaget verkar inom helikopterbranschens eftermarknad vilket innebär försäljning av reservdelar och tillbehör till kunder över hela världen.

I rollen som sales support/innesäljare ingår du i det team som ansvarar för försäljning och kundkontakt. Du hanterar inkommande förfrågningar via mail där du prissätter, offererar och genomför affärer. På sikt har du möjlighet att få utökat ansvar för mer komplexa affärer.

Kvalifikationskrav:

Du är en lagspelare med erfarenhet av administration, kundkontakt och att driva igenom affärer. Vi söker dig som kan bygga goda kundrelationer och vill utvecklas inom försäljning. Du är positiv och noggrann med mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift där du skriver obehindrat på affärsengelska.

Detaljer kring tjänsten:

Typ av anställning: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Placeringsort: Stockholm

Ansökan:

Rekryteringen sker i samarbete med Advice Executive Search och du registrerar ditt CV och personliga brev via ansökningsformulär på: http://www.advice-es.com/link/innesaljare-sales-support/. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan omgående. För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Advice Executive Search: Andréas Jägermon, 070 271 72 59 eller andreas.jagermon@advice-es.com.
Mer info
Kontaktperson Andréas Jägermon
Telefon 0702717259
Email Mejla Andréas Jägermon
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.advice-es.com/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ex-Change Parts tillhandahåller produkter och erbjuder tjänster inom den globala helikopterindustrin. Företaget är en av världens ledande leverantörer på den växande eftermarknaden med mer än 1800 kunder över hela världen. Ex-Change Parts lagerför och säljer reservdelar, komponenter och verktyg till helikoptermodeller från Airbus, Sikorsky, Bell, Leonardo och MD Helicopters. Bolaget grundades 1999 och är ett familjeägt företag. Företagets framgångar bygger på värdeskapande för globala kunder genom att erbjuda kvalitativa produkter, branschledande kundservice och attraktiva priser.