Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Tjänstebeskrivning:

Ex-Change Parts söker nu ytterligare en duktig medarbetare till sitt sammansvetsade team som sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Företaget verkar inom helikopterbranschens eftermarknad vilket innebär försäljning av reservdelar och tillbehör till kunder över hela världen.

I rollen som affärsutvecklare har du en central del av verksamheten och dess framtida utveckling där du bidrar med metodik och arbetssätt för att driva bolaget framåt. Du arbetar med omvärldsbevakning och strategisk positionering av bolaget på marknaden och utvecklar produkt- och tjänsteportföljen.

Kvalifikationskrav:

Du är en erfaren affärsutvecklare som arbetat med affärsutveckling från ett tydligt kommersiellt perspektiv. Du är van att hantera data och skicklig på databearbetning i t.ex. Excel. Du är positiv och noggrann med mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift där du skriver obehindrat på affärsengelska.

Detaljer kring tjänsten:

Typ av anställning: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Placeringsort: Stockholm

Ansökan:

Rekryteringen sker i samarbete med Advice Executive Search. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan omgående.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andréas Jägermon på Advice Executive Search, 070 271 7259 eller andreas.jagermon@advice-es.com.
Mer info
Kontaktperson Andreas Jägermon
Telefon 0702717259
Email Mejla Andreas Jägermon
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.advice-es.com/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ex-Change Parts tillhandahåller produkter och erbjuder tjänster inom den globala helikopterindustrin. Företaget är en av världens ledande leverantörer på den växande eftermarknaden med mer än 1800 kunder över hela världen. Ex-Change Parts lagerför och säljer reservdelar, komponenter och verktyg till helikoptermodeller från Airbus, Sikorsky, Bell, Leonardo och MD Helicopters. Bolaget grundades 1999 och är ett familjeägt företag. Företagets framgångar bygger på värdeskapande för globala kunder genom att erbjuda kvalitativa produkter, branschledande kundservice och attraktiva priser.