Sourcing Partner / Säljdriven rekryterare till Stockholm

Sourcing Partner / Säljdriven rekryterare till Stockholm

Brinner du för sälj? Drivs du av att förhandla och vinna affärer? Är du intresserad av konsultbranschen? Då kan det vara just dig vi söker!

Vi är en marknadsledande konsultleverantör som erbjuder konsulter främst inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Just nu har vi mer än 7000 konsulter på uppdrag hos våra kunder och fler ska det bli! Därför söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och som vill bidra till vår tillväxt.

Just nu söker vi kollegor till vårt Sourcing team till Stockholm. Teamet arbetar säljdrivet med att hitta, attrahera och matcha de bästa konsulterna till våra kunder. Arbetet handlar om att ta ett helhetsansvar för att säkerställa leveransprocessen med hög kvalitet hela vägen in till mål. Du bör därför drivas av att göra affärer och ha många kontaktytor med kunder, konsultleverantörer och konsulter. Du blir en del av ett stort leveransteam samtidigt som du tillhör ett kundteam.

Arbetet innebär att:
  • Hitta, attrahera och matcha rätt konsult till uppdrag
  • Tolka och förstå kundens behov och konsulternas kompetens
  • Förhandla villkor och ta fram offert samt presentera kandidater och lösningar till kunder
  • Följa med på intervjuer ute hos kunder
  • Följa upp och säkerställa affären hela vägen i mål
Till din hjälp får du tillgång till ett stort konsultnätverk samtidigt som du kommer utveckla och vårda konsultnätverket.

I rollen blir du expert på konsultmarknaden och får samtidigt vara en del av ett härligt och tävlingsinriktat team. Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete i en växande organisation där du får frihet under ansvar.

Vi söker dig som har minst tre år arbetslivserfarenhet inom relevant område och vi ser gärna att du har erfarenhet av B2B. Du bör även ha en relevant eftergymnasial utbildning. Personlighetsmässigt söker vi dig som är affärsmässig, handlingskraftig och som trivs i en utåtriktad roll. Det är viktigt att du är en person som trivs i en sälj- och resultatorienterad organisation med högt tempo. Som person är du även resultatorienterad och har ett starkt driv. Tjänsten ställer höga krav på din förmåga att kommunicera, nätverka och bygga relationer. Identifierar du dig även med våra värdeord angelägen, professionell och uppmärksam är du vad vi kallar en Eworker.

Start: September
Anställningsform: Heltid, tillsvidare (6 mån provanställning tillämpas)
Placering: Centrala Stockholm
Kontaktuppgifter: Rekryterare Hibo Faysal, hibo.faysal@eworkgroup.com

Vi använder oss av test som mäter egenskaper som personlighet och problemlösningsförmåga i denna rekryteringsprocess.

sökord: rekryteringsansvarig, rekryteringskoordinator, account manager, konsultchef, kandidatansvarig

Om arbetsgivaren

Ework Group is a market leading, independent consultant supplier in Northern Europe with focus on IT, telecom, technology and business development. Without employed consultants, Ework can impartially match every assignment with the right consultant from the whole market. Founded in Sweden in 2000, Ework today operates in Sweden, Denmark, Norway, Finland and Poland. The company has frame agreements with more than 160 leading companies in most industries, while managing 7,000 consultants on assignment. The head office is in Stockholm, Sweden. Ework's shares are listed on NASDAQ OMX Stockholm.