Content Marketing Coordinator

Content Marketing Coordinator

Vi söker en organiserad och kreativ Content Marketing Coordinator som kommer vara ytterst ansvarig för att bygga och utveckla vår externa kommunikation till konsultmarknaden i sociala medier med målet att stärka vårt varumärke.

Idag finns Ework i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen, men vi har planer på att bli ännu större och ta fler marknadsandelar. I denna roll får du därför möjlighet att vara en viktig del i vår framtida resa!

Marknadsavdelningen består idag av två personer, Sales & Marketing Director samt vår Marketing Coordinator, som jobbar tätt tillsammans i alla projekt. Vårt mål är att jobba framgångsrikt med inbound marketing för att uppnå bolagets vision och mål mot 2020.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav att bevaka och ta fram engagerande content till våra målgrupper och alla våra marknader. Du kommer även operativt driva och koordinera arbetet kring vår synlighet på sociala medier. Arbetet innebär även att du kommer sätta upp mål, driva och analysera resultaten av olika aktiviteter för att säkerställa att vi är i framkant i digitala kanaler.

Du kommer även vara involverad i andra spännande projekt som att vidareutveckla en affärsdrivande webbplats, Account Based Marketing, SEM, SEO mm. Förutom det kommer du på olika sätt stötta organisationen med att säkerställa att varumärke och vår grafiska profil håller en stringens.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning samt två till tre års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring, media, kommunikation. Du har tidigare erfarenhet av och brinner för kommunikation och varumärkesbyggnad på företagsnivå. Vi ser även att du har erfarenhet av B2B. Förutom din bakgrund har du följande kvalifikationer:
  • Mycket god kunskap av Word och PowerPoint
  • Goda kunskaper i Adobe Photoshop & InDesign
  • Grundläggande kunskaper i Google Analytics
  • Erfarenhet av Content marketing är mycket meriterande
Då all material som skapas ska vara på engelska och svenska är det ett krav vara flytande i språken, både i tal och skrift.

Vem är du?
Du är en skicklig kommunikatör och skribent och har en förmåga att nå ut till olika målgrupper. Arbetet ställer krav på att du arbetar med kontinuitet, struktur och har ett långsiktigt perspektiv, samtidigt som du enkelt kan anpassa dig till nya omständigheter. Vidare har du en naturlig fallenhet att självständigt driva och leda ditt arbete framåt.

Start: omgående, med hänsyn till eventuell uppsägnignstid
Anställningsform: Heltid, provanställning tillämpas
Placering: Centrala Stockholm, men en del resor ingår till våra kontor inom koncernen
Kontakt: Rekryterare, Hibo Faysal, +46 72 215 81 39, hibo.faysal@eworkgroup.com

Observera att vi använder oss av tester som mäter egenskaper som personlighet och problemlösningsförmåga i rekryteringsprocessen.

sökord: content marketing, inbound marketing, marketing manager, marketing coordinator, social media manager
Mer info
Kontaktperson Hibo Faysal
Telefon +46 72 215 81 39
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.eworkgroup.com/jobs/30142-content-marketing-coordinator
Sista ansökningsdag 6 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ework Group is a market leading, independent consultant supplier in Northern Europe with focus on IT, telecom, technology and business development. Without employed consultants, Ework can impartially match every assignment with the right consultant from the whole market. Founded in Sweden in 2000, Ework today operates in Sweden, Denmark, Norway, Finland and Poland. The company has frame agreements with more than 160 leading companies in most industries, while managing 7,000 consultants on assignment. The head office is in Stockholm, Sweden. Ework's shares are listed on NASDAQ OMX Stockholm.