Fältservicetekniker - Hydraulik och mekanik

Fältservicetekniker - Hydraulik och mekanik

Om dig

Vi söker dig som är självgående och kan fatta egna beslut. Vi vill att du har erfarenhet av mekaniska reparationer samt av hydraulik eller styr & reglerteknik. Mycket av arbetet utförs på fält med begränsade resurser, uppfinningsrikedom och en positiv inställning är ett måste.


Daglig kundkontakt ställer krav på dina sociala färdigheter, en positiv och trevlig attityd samt lite känsla för kundens behov underlättar arbetet. Du måste kunna hålla många bollar i luften samt prioritera själv då arbetet ibland är stressigt och under tidspress.

Att du är en person som vill lära dig och ser varje problem som en utmaning är en självklarhet!

Krav
  • Körkort med behörighet B
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Engelska hjälpligt.
  • Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholm.
Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt team bestående av 8 servicetekniker utspridda i hela Sverige. Området som tjänsten avser är "Stockholm Mitt" och sträcker sig mellan Tyresö, Danderyd, Bromma, Vällingby och Fruängen. Arbete utanför detta område och på vår verkstad i Rosersberg sker vid behov beroende på arbetsbelastning.

I arbetet som till stor del utförs ute hos kund kommer du att installera, serva och reparera både våra egna produkter och konkurrenters produkter. Det dagliga arbetet bygger till stor del på kommunikation både mot kund och mot vår BackOffice avdelning varav sociala färdigheter värdesätts högt.


I arbetet kommer du att felsöka och reparera mekanik, hydraulik och till viss del enklare elektronik (komponentbyte). Arbetet innefattar en del tunga lyft och allt annat än bekväma arbetsställningar men du sätter själv gränsen för vad du klarar av.
Lön, ersättning och förmåner

Vi erbjuder en marknadsmässig fast månadslön med möjlighet till bonus en gång i halvåret. Bonusen bygger på avdelningens totalresultat. Du får tjänstepensionsavsättning om 4,5% samt friskvårdsbidrag.


Om anställningsvillkoren

Stomtiden är mellan 0700 och 1600. Arbetstiden ha en viss flexibilitet och du styr i största möjliga mån över detta själv tillsammans med BackOffice.
Mer info
Telefon 084421670
Email Mejla Europress AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett väl sammansvetsat team med tekniker utspridda i landet. Vi håller högt i tak och bryr oss om varandra - individen är lika viktig som gruppen! Våra tekniker och BackOffice håller daglig kontakt med varandra via telefon - detta är något som vi uppmuntrar då det skapar en bra stämning i gruppen.
Våra tekniker tillgång till en egen fullt utrustad servicebil, telefon och dator. Arbetsdagen påbörjas och avslutas vid hemmet.

Europress är en av Europas ledanden tillverkare och leverantörer av sopkomprimatorer samt balpressar. Våra produkter tillverkas i vår egen fabrik i Finland hos vårt moderbolag Europress Group OY.

www.europress.se