Customer Manager till Europeiska Motor

Customer Manager till Europeiska Motor

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet med dig från bilbranschen, troligtvis som säljare, kundmottagare, hallvärd eller liknande. Viktigast för att komma tillrätta är dock din personlighet. Vi vill att du tycker om att arbeta med människor, har ett stort säljdriv och är tävlingsinriktad men också ödmjuk och att du delar med dig av ditt engagemang där det behövs som mest i Teamet.

Det här är en roll för dig som vill utvecklas och skapa dig en fortsatt karriär inom motorbranschen, så din nyfikenhet tillsammans med resultatfokus kommer väl till pass här!

Vi erbjuder...
  • en karriärmöjlighet utöver det vanliga
  • en del av en framgångsrik säljsatsning
  • en möjlighet att jobba med världens största bilmärke
  • högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Jens Ström på 08-409 144 46. Anställningen hos oss på Europeiska Motor är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Placering är på vår anläggning i Rissne.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Europeiska Motor är en av Sveriges största återförsäljare av Toyotabilar med en omsättning på 1, 1 miljarder SEK (2018) och 170 medarbetare. Vi erbjuder både begagnade och nya Toyotabilar till privatpersoner och företag. Vi finns i Norra Stockholm och Gävle med anläggningar i Rissne, Arlandastad, Täby, Vällingby och Hemlingby. Vi söker nu förstärkning till ett av våra framgångsrika Customer Manager-team i Stockholm.

Är du driven och engagerad i att skapa nya affärer? Vill du skapa dig en givande karriär inom bilförsäljning i ett stabilt och framgångsrikt bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta proaktivt och drivs av försäljning och resulat?

Vi vet att vi kan erbjuda dig ett av de roligaste säljjobben på marknaden. Först och främst satsar vi mycket på dig och din utveckling och att du skall få en bra introduktion och utbildning. Att du trivs hos oss är en förutsättning för att vi skall fortsätta växa! Som Customer Manager arbetar du Proaktivt och bygger upp din egen kundstock. Med telefonen som främsta verktyg skapar du en personlig och tät kontakt med våra blivande och befintliga kunder.

Vi är stolta över att arbeta med bilförsäljning på ett nyskapande sätt! Det är du som Customer Manager som står i frontlinjen och äger hela kundkontakten. Har du rätt förutsättningar ger vi dig verktygen att lyckas i en framgångsrik och stabil organisation med världens största bilmärke i fronten.