B2B-säljare till Europeiska Motor

B2B-säljare till Europeiska Motor

Om företaget

Viktigt är att du har en professionell framtoning både externt och internt. Vi arbetar i många olika system och analysverktyg och det kräver god kunskap i ex. Word, Excel och Powerpoint och du rör dig lätt i nya webbaserade system. Du har körkort och minst gymnasiekompetens. Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi ser att du har ett par års erfarenhet från liknade säljyrke och är van att prospektera och genomföra dina kundbesök på egen hand.
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande jobb med omväxlande uppgifter i ett glatt och drivet Team. Ett utmanande arbete där du har chans att växa in i rollen och få möjlighet att arbeta med företagets nyckelkunder.

Vårt mål är att Europeiska Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål och alla ska trivas!

Vi erbjuder...
  • en karriärmöjlighet utöver det vanliga
  • en del av en fortsatt framgångsrik säljsatsning
  • en möjlighet att jobba med världens största bilmärke
  • högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång
Kontaktuppgifter

Europeiska Motor är en av Sveriges största återförsäljare av Toyotabilar med en omsättning på 1, 1 miljarder SEK (2018) och 170 medarbetare. Vi erbjuder både begagnade och nya Toyotabilar till privatpersoner och företag. Vi finns i Norra Stockholm och Gävle med anläggningar i Rissne, Arlandastad, Täby, Vällingby och Hemlingby.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Jens Ström på 08-409 144 46. Anställningen hos oss på Europeiska Motor är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en proaktiv B2B-säljare med fokus på relationsbyggande och nykundsbearbetning.
Är du driven och engagerad i att skapa nya affärer? Vill du skapa dig en givande karriär inom B2B-försäljning i ett stabilt och framgångsrikt bolag? Då kan detta vara tjänsten som dig!

I tjänsten som proaktiv B2B-säljare hos Europeiska Motor ingår du i ett team om fem personer och utgår från vår anläggning i Sundbyberg men verkar över hela vårt kundkörsområde. Du arbetar nära tre företagssäljare(KAM) och en Fleetchef vars uppdrag är att driva och utveckla bolagets företagsförsäljning.
Tjänsten innebär att med uppsökande verksamhet bidra till Europeiska Motors framgång gällande kundrelationer genom att hitta nya kunder och bygga långsiktiga affärsrelationer. Det är viktigt att alltid se till kundernas behov samt att ha en mycket hög servicenivå. Uppgifterna är varierande och förmågan att prioritera är avgörande. Tillgänglighet och flexibilitet samt förmåga att se vad som behöver göras är viktiga egenskaper. Du har lätt att knyta kontakter med andra människor, både i det fysiska mötet som i telefonmötet.
Som B2B-säljare finns du tillgänglig för hela organisationen i frågor gällande företagsförsäljning. Det kan handla om allt från tillfälliga projekt, lokala projekt, stöd i pågående diskussioner, ramavtalsfrågor, avtalsadministration, aktivt deltagande i kundmöte och interna företagsmöten, vara med och driva kundaktiviteter inklusive event, mässor osv. Du rapporterar direkt till Fleetchef.