Teamledare till Europcars bokningsverksamhet

Teamledare till Europcars bokningsverksamhet

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Teamledare kommer du leda och vara en del av en grupp på tre personer, där ni tillsammans kommer att hantera inkommande bokningar i alla kanaler. Du kommer planera och schemalägga personal utifrån verksamhetens behov i samråd med din närmsta chef. Aktivt deltaga i att driva förbättringsprojekt avseende bokningen samt hålla Europcar Sverige uppdaterad på aktuella regler, processer och rutiner avseende bokningen. Utöver din Teamledarroll kommer du även arbeta med följande:
  • Besvara inkommande samtal och e-post från privat- och företagskunder samt resebyråer gällande frågor avseende Europcars bilar, priser och uthyrningsvillkor.
  • Merförsäljning av tjänster/produkter samt göra bokningar av bilar.
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har ett intresse för system och digitalisering av processer och rutiner. Du har en naturlig fallenhet för att leda, coacha och engagera din grupp mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en bokningsverksamhet, ordermottagare, kundtjänst eller innesäljarroll och har stor vana vid kundkontakt via e-post, sociala medier och telefon. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Som person är du driven, initiativtagande, serviceminded och lösningsfokuserad. Du har förmågan att fatta affärsmässiga beslut och du har lätt för att skapa förtroende hos kunderna och dina kollegor.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobilitet ligger i tiden och fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.