Europcar söker medarbetare till bokningsverksamheten

Europcar söker medarbetare till bokningsverksamheten

Dina arbetsuppgifter

I din roll som bokare kommer du ta emot inkommande samtal och e-post som är kopplade till Europcars bokningsverksamhet. Du kommer svara på frågor gällande Europcars bilar, priser, uthyrningsvillkor och att arbeta med merförsäljning av tjänster och produkter knutet till bilhyran samt göra bokningar av bilar.

Du kommer ingå i en grupp på tre personer varav en teamledare och du kommer tillhöra sälj- och marknadsavdelningen.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som tidigare har arbetat som bokare, ordermottagare, innesäljare, kundtjänstmedarbetare eller annan administrativ servicefunktion. Då många av kunderna är internationella bör du kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Meriterande med erfarenhet av Amadeus eller andra resebyråbokningssystem.

Personliga egenskaper: Som person är du serviceminded, självgående, lösningsfokuserad, kommunikativ och initiativtagande. Du har en naturlig fallenhet för merförsäljning och gör alltid det yttersta för att kunden ska bli nöjd.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobilitet ligger i tiden och fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.