Platschef till Euromasters verkstad i Kista!

Platschef till Euromasters verkstad i Kista!

Platschef till Euromasters verkstad i Kista

Är du en driftig ledare som gillar att engagera och vinna som ett team? Välkommen till oss på Euromaster! Vi erbjuder ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja där du kan bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Om jobbet:

På verkstaden i Kista arbetar ett sammansvetsat team inklusive Platschefen, med att serva våra kunder med däck och bilservice för personbilar. Som platschef kommer du vara operativt ansvarig för driften och den löpande verksamheten med direktrapportering till Regionchef Sthlm. I din tjänst som Platschef befinner du dig i verksamheten och vis del av din tid tar du emot våra kunder och hjälper dom att få rätt service hos oss.

Ditt uppdrag som Platschef blir att:
  • Leda och utveckla verkstaden och säkerställa att vi når våra mål
  • Säkerställa att verkstaden drivs på ett effektivt, säkert och lönsamt sätt
  • Driva projekt och ditt team framåt för att leverera bästa möjliga lösning till kunden
Vi söker en mål- och serviceinriktad ledare som ser möjligheter. Du är trygg i din ledarroll och har en framtoning som främjar samarbete och laganda. En viss branschkunskap och erfarenhet från bil-eftermarknaden är meriterande men inget krav. Du är bra på att skapa förtroende, göra affärer och bygga långsiktiga relationer. Filialen har ett stort däckhotell och många nöjda kunder idag, vi ser därför att du för att fortsätta driva filialen med framgång är lösningsorienterad och hanterar ett högt tempo på ett metodiskt sätt. Office-paketet bör du behärska bra och vi ser gärna att du har systemvana. B-körkort är ett krav. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt intresse för fordonsbranschen.

Vi erbjuder dig:
  • En nyckelposition med möjlighet att bidra med dina erfarenheter i ett väletablerat företag där vi tillsammans bygger framgång.
  • En konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner (vi har kollektivavtal)
  • Ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling
  • Utbildning i ledarskap
  • En arbetsmiljö där vi alltid sätter våra medarbetare och kundens säkerhet främst
Välkommen med din ansökan senast den 2020-11-27 men vänta inte med att söka, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneli Dyrstedt på anneli.dyrstedt@euromaster.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.euromaster.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ska vara det ledande däck och fordonsservicenätverket i Europa, och det är våra medarbetare som får detta att hända! På Euromaster kan du ständigt växa, utveckla dina färdigheter och dra nytta av olika uppdrag som ökar din motivation såväl som din kompetens. Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,2 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng