Franchise Manager, Region Mitt

Franchise Manager, Region Mitt

Var med och skapa en enkel tillvaro för alla på väg!

Euromasters verkstäder, såväl integrerade som Franchise, är bolagets hjärta för att skapa trygghet för alla som är ute och kör på vägarna. Med välutbildad personal, moderna verkstäder, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande erbjuder vi våra kunder den bästa lösningen. Vi fortsätter att öka vår närvaro på marknaden genom att, bland annat, växa i vårt Franchisenätverk.

Som Franchise Manager, Region Mitt, värvar, etablerar och utvecklar du franchiseverksamheter inom ramen för Euromasters franchisestrategi. Detta gör du tillsammans med Franchise Manager, Region Syd och Franchise Manager Sverige. Till er hjälp har ni en dedikerad organisation med mångårig erfarenhet inom Däck och Fordonsservice. Du kommer att ha en avgörande betydelse för våra Franchiseverkstäders förutsättningar att sälja däck och fordonsservice i toppklass.

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll i ett bolag i förändring där fokus ligger på digitalisering, utveckling av våra medarbetare och franchisetagare samt att fortsätta att öka Euromasters och Michelins närvaro på marknaden. Hos oss får du jobba i ett nationellt och internationellt nätverk där du får en viktig roll i att vara med och påverka och göra skillnad inom Franchisenätverket. Vill du vara med i vår fortsatta utveckling och gillar du affärsutveckling är detta en tjänst för dig!

Om tjänsten
Du ansvarar för Franchisekonceptets alla delar inom Region Mitt. Detta innebär att ständigt förbättra Euromasters tillgång till marknaden genom att värva, etablera nya franchisetagare. stötta, coacha och affärsutveckla våra befintliga franchisetagare. Vidare säkerställer du leverans av Franchisekonceptets olika delar till våra Franchisetagare. Du har för din region det samlade resultatansvaret enligt satt budget. Som Franchise Manager sätter du kravprofil och säkerställer supportleveranser från den integrerade organisationen och dess funktioner och verkar som ett kitt mellan integrerad verksamhet och Franchise. Du rapporterar till Franchise Manager Sverige. Din placeringsort är inom din region - Stockholm, Mälardalen eller Östra Götaland. Frekventa tjänsteresor inom din region ingår.

Den vi söker
Vi söker dig som är en stjärna på att utveckla affärer, har en god förståelse i att driva företag, kan arbeta strukturerat och målinriktat med flera olika kontaktytor och i förekommande fall långa ledtider. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från företags- och konceptförsäljning. Har du tidigare erfarenhet av Franchisekoncept och utveckling av Franchiseverksamheter är det ett plus. Förståelse i företagsekonomi och vad som driver resultat ser vi som en självklarhet. Du har kontaktytor såväl inom den svenska som vår Europeiska organisation varför det är viktigt med goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Vi driver tillsammans Euromaster in i framtiden, vill du vara med?!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Magnus Ädel, Franchise Manager Sverige
Telefon 070 882 90 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.euromaster.se/
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 135 verkstäder, egna, franchise och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK.

Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Vi är ISO certifierade inom miljö (14001) och kvalité (9001). K
olla gärna in på: www.euromaster.se och www.michelin.com/eng och läs mer om oss.