Tekniker till Euromaint i Stockholm

Tekniker till Euromaint i Stockholm

Är du en administrativ tekniker som har siktet inställt på produktionsledare? Vill du jobba på ett stort stabilt bolag? Läs mer!

Om du gillar du att arbeta med administration, processer och förbättringar, samtidigt som du får utlopp för din tekniska sida när du arbetar hands-on med maskinerna på golvet. Då är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint erbjuder dig en möjlighet att bli en del utav teamet av servicetekniker, där du på sikt kommer att axla en mer administrativ roll och jobba med processer och förbättringar. Du kommer att växa in i rollen där målsättningen är att du blir bryggan mellan produktionen och ledningen, samtidigt som du får använda din breda tekniska kunskap i praktiken på daglig basis.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hands-on med det tekniska och utföra underhåll på arbetsfordon i Stockholms spårbundna kollektivtrafik, som i sin tur används för att underhålla spåren för bland annat tunnelbanan, Roslagsbanan och tvärbanan.

Dina arbetsuppgifter innebär att:
  • Utföra praktiskt underhåll- och reparationsarbete på arbetsmaskinerna
  • Genomföra riskvärderingar både kring teknik, kvalité och arbetsprocesser
  • Ansvara för inköp av nytt material
  • Driva förbättringsprojekt i samråd med övriga avdelningar inom bolaget
  • Ansvara för dokumentation och framtagning av arbetsprocesser/tekniskt underlag
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person. Du arbetar operativt tillsammans med dina kollegor i verkstaden och kommer att växa in i den administrativa delen av rollen ju längre tiden går. På sikt kommer du att fungera som bryggan mellan produktionen och ledningen.

Du är placerad på Euromaints depå i Hammarby, i södra Stockholm.

VEM ÄR DU?

För den här rollen behöver du ha ett gediget intresse och bred kunskap inom teknik och mekanik, eftersom du kommer att arbeta hands-on med underhållet av arbetsmaskinerna. Har du tidigare erfarenhet av underhåll i roller som exempelvis servicetekniker är detta en stor fördel. Då målsättningen är att du ska arbeta administrativt för att utveckla arbetsprocesser och flöden, så krävs det att du utöver din tekniska kompetens också är strategiskt lagd med ett öga för helheten.

Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt så det är viktigt att du är kommunikativ och kan anpassa dig efter mottagaren i både tal och skrift. Du behöver kunna driva projekt och sammanfatta/ta fram dokumentation och processbeskrivningar på ett tydligt och inkluderande sätt.

Som person är du kommunikativ, nyfiken och jordnära. Du trivs att arbeta över avdelningsgränser och har lätt för att skapa goda samarbeten och relationer. Utöver att få arbeta praktiskt med underhållsarbete så behöver du också drivas av att arbeta administrativt med förbättringar och effektiviseringar. I den här tjänsten kommer du ha en central roll och måste därför kunna driva flera parallella processer samtidigt.

Låter det här som en utmaning för dig? Skicka in din ansökan nu!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech