Fordonsingenjör till Euromaint i Hagalund, Solna

Fordonsingenjör till Euromaint i Hagalund, Solna

Vill du jobba i en omväxlande roll som både är teknisk och affärsnära? Euromaint söker nu en fordonsingenjör till depån i Solna.

I rollen som fordonsingenjör hos Euromaint har du många kontaktytor i ditt dagliga arbete och driver stora som små förbättringsprojekt internt och i nära samarbete med kund. Du är den som identifierar problem, genomför tekniska analyser och skapar hållbara lösningar för framtiden. Vill du få användning av din tekniska kunskap och samtidigt vara med och utveckla smarta och hållbara lösningar? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint är en ledande aktör inom tågunderhåll med ett positivt affärsläge och en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande. Som fordonsingenjör har du en central roll i projekt som du ofta driver tillsammans med kund vid uppdateringar, ombyggnationer / modifieringar och löpande underhåll av tågen. Du blir en del av ett team på fyra fordonsingenjörer som tillsammans driver utvecklingen och underhållet av den största produktgruppen på depån i Hagalund.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som fordonsingenjör, eller fordonstekniker som rollen kallas internt, har du en varierande vardag. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Ansvara för- och proaktivt förbättra underhållsplaner och dokumentation löpande
  • Daglig problemlösning, teknisk analys och avvikelsehantering tillsammans med felsökare
  • Driver forum och projekt internt och externt för utveckling och underhåll, på kort och lång sikt
  • Daglig kundkontakt i kommersiella frågor, så som försäljning och utveckling som rör tågen du ansvarar för
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från Euromaints depå i Hagalund och har mycket kontakt med övriga funktioner internt, så som material, planering och inköp. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för helheten och ett fortsatt starkt samarbete med kunden.

Tjänsten är på heltid och planeras starta så snart vi hittat rätt person. Rollen innefattar också en del resande, ca 2 gånger i månaden inom Sverige.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du är utbildad ingenjör och har relevant arbetslivserfarenhet med dig i bagaget. Har du tidigare jobbat med tungt underhåll där säkerhet och kvalité varit en naturlig del av din vardag är det ett starkt plus. Du bör också ha viss erfarenhet av projektledning, då du kommer ha en central och koordinerande roll. Generell IT-vana är bra och du får introduktion i Euromaints interna system.

Som person ser vi att du är van att jobba i projekterande roller och trivs i en omväxlande vardag. Eftersom du jobbar med flera parallella projekt är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och är van att ta egna initiativ för att driva ditt jobb framåt. Du bör vara en god kommunikatör och ha lätt för att samarbeta och skapa relationer både internt och externt, då du är den som tillför struktur och det lilla extra i projekten. Har du dessutom en kreativ ådra och gillar att hitta nya, innovativa lösningar så kommer den sidan komma väl till användning i den här rollen.

Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Gillar du branschen och vill vara med på den förändringsresa som just nu pågår? Hoppa på tåget och skicka in din ansökan nu!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech