Ekonomiassistent/administratör sökes på heltid till Bromma

Ekonomiassistent/administratör sökes på heltid till Bromma

Lockas du av kombinationen administration, ekonomi och god service?

Har du dessutom arbetat i en liknade roll tidigare, har sinne för siffror och är noggrann, då är detta tjänsten för dig!

Nu söker vi en ekonomiassistent/administratör med basala bokföringskunskaper till vårt kontor i Bromma. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och självgående. Du trivs med eget ansvar, ser vad som behöver göras samt har en mycket god kommunikativ förmåga.

Då du kommer föra en daglig dialog med våra kunder och leverantörer är det viktigt att du är lösningsorienterad samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Behärskar du ett tredje språk är det en merit.

Det är också en fördel om du har kunskaper i Visma Business Office som är vårt affärssystem.
Goda kunskaper i Office-paketet ser vi som en självklarhet.

Det dagliga arbetet innefattar bl. a: kundsupport/växel, fakturering, registrering och kontering av leverantörsfakturor, inköp och ordermottag.

Tjänsten är på heltid och med omgående tillträde.

Eurolan är en av Sveriges ledande leverantörer av strukturella datasystem. Våra kunder är grossistföretag i Norden och Baltikum. Vi har kontoret i anslutning till vårt lager.

Vi är idag 8 medarbetare som sitter i fräscha lokaler på Johannesfredsvägen 12 i Bromma.
Mer info
Kontaktperson Katarina Ohlson
Email Mejla Katarina Ohlson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eurolan.se
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eurolan Group är en av de ledande europeiska leverantörerna av koppar- och fiberoptiska kabelsystem (SCS), fiber till hemmet (FTTx), 19-tums telekommunikations rack och universellt hemnätverk.

Företagets huvudkontor Solutions Eurolan Europe AB ligger i Stockholm Bromma tillsammans med forsknings- och utvecklingscenter samt lager. Försäljningskontor är för närvarande verksamma i Kazakstan, Polen, Finland och Ryssland och är 100% dotterbolag till det svenska företaget Solutions Eurolan Europe AB.

Eurolan-produkter är välkända och populära i Skandinavien, Baltikum, Kazakstan, Ryssland, Polen, Belgien och Finland.

Vårt mål är att effektivt producera innovativa produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra systemdesigners söker ständigt efter nya lösningar och förbättrar kvaliteten på befintliga produkter. Vi har ett brett utbud av lösningar för informationssystem för såväl företag som bostäder.

www.eurolan.se