Student / Koordinator med intresse för aktiemarknaden sökes till Euroclear

Student / Koordinator med intresse för aktiemarknaden sökes till Euroclear

Dina arbetsuppgifter

I rollen som koordinator hos Euroclear kommer du ansvara för dina tilldelade kunders bolagsstämmor. Detta inkluderar kontakt direkt via telefon och mail med bolagets intressenter. Du kan även komma att närvara på bolagens stämma vilket inkluderar att ansvara för att allt material finns på plats och även ta emot besökare på stämman. Du kommer arbeta i ett team om 10-15 personer men arbeta självständigt med dina tilldelade kunder. Rollen kommer ge dig en inblick i hur bolagstämmor och dess uppbyggnad ser ut samt hjälpa dig att utöka ditt nätverk.

I rollen som koordinator kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:
  • Skicka ut inbjudningar till bolagsstämmor
  • Ta emot anmälningar till bolagsstämmor
  • Följa upp statistik åt dina kunder
Din profil

Vi söker dig som är i slutet eller har avslutade studier i ekonomi/finans eller juridik och ser detta som en möjlighet att få en fin merit på ditt CV. Vidare ser vi gärna att du är lagd åt det administrativa hållet och tycker om att arbeta i ett högt tempo med kvalité. Vi ser även att du har ett intresse för aktier och bolagsstruktur för att enklare kunna sätta dig in i rollen. Slutligen söker vi dig som är strukturerad, serviceinriktad och

Har du tidigare erfarenhet av bolagstämmor ses det som meriterande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Studentwork vilket innebär att du är anställd av oss, men jobbar ute hos kunden Euroclear. Tjänsten har start i februari och löper fram till maj beroende på datum för bolagens stämmor.

Start: Löpande under februari

Omfattning: Heltid

Placering: Centralt i Stockholm

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euroclear Sweden är Sveriges värdepapperscentral. Vi bidrar till en säker och effektiv hantering av värdepapper på den svenska marknaden och har gjort det sedan 1971, då under namnet Värdepapperscentralen VPC AB.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!