Planerings- och logistikchef till Euromaint

Planerings- och logistikchef till Euromaint

Till Euromaint i Stockholm söker vi en planerings- och logistikchef inom affärsenheten SJ

Lockas du av en operativ- och verksamhetsnära roll i en platt och kundnära organisation? Har du tidigare erfarenhet som ledare och trivs med att leda och utveckla andra? Till Euromaint söker vi dig som vill arbeta som planerings- och logistikchef inom affärsområde SJ i Stockholm. Som chef kommer du i huvudsak ansvara för planering och beredning av SJ:s fordonsflotta. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. Välkommen till ett företag som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att vara bäst på kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som planerings- och logistikchef är planeringen den mest vitala delen i den dagliga produktionen. Dina arbetsuppgifter innefattar:
 • Säkerställa att processer och rutiner för logistiken runt produktion finns och efterlevs.
 • Aktivt hantera gränssnittet, samordning och kommunikationen mellan planering, lager, växling och produktion.
 • Utveckla varje del till en kostnadseffektiv enhet.
 • Huvudkontaktperson mot centrallager (Örebro)
 • Följa upp och analysera nyckeltal
 • Ansvar för att utveckla och effektivisera eget ansvarsområdet.
 • Delegerat ansvar för arbetsmiljö, vilket bl. a. innefattar att se till att arbetsmiljölagen, arbetsmiljöförordningen och arbetsmiljöföreskrifter efterlevs.
 • Delegerat trafiksäkerhetsansvar samt delegerat ansvar för yttre miljön.
 • Ansvar för att avdelningarna efterlever kraven i Verksamhetslednings-systemet och dess processer.
 • Ansvar för att rutiner och styrande dokument är implementerade och följs i verksamheten.
 • Personalansvar för underställd personal.
 • Ansvar för kompetens och behörigheter för underställd personal
 • Budget och kostnadsansvar för ansvarsområdena.
 • Ansvar för planering av eget fordonsunderhåll
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ansvarar för att optimera logistiken mellan samtliga stödfunktionerna, dvs. planering, lager, växling och produktion. Du har direkt personalansvar för ett 20-tal medarbetare varav 4 finns i Göteborg och 4 i Örebro. Du rapporterar till Business Unit Manager SJ på Euromaint Rail AB och sitter i ledningsgruppen för affärsområde SJ.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande och mångårig erfarenhet som ledare, gärna från en teknik- och logistik intensiv verksamhet. Du har sannolikt tidigare haft eget budget- och resultatansvar och är van vid uppföljningar av nyckeltal, mätningar och rapporter. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher och kunskaper inom Lean Production eller motsvarande. Du har erfarenhet av och kunskaper om planerings- och verksamhetsprocesser och kunskaper av hela logistikflödet.

Som person har du en god ledarskapsförmåga och är duktig på att coacha och utveckla andra genom delegering. Du delar med dig av dina tidigare erfarenheter och är duktig på att kommunicera och samarbeta med andra. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalitet. Vidare är du förtroendeingivande, systematisk och resultatorienterad. Då rollen innebär ett nära samarbete med kunden ser vi att du är affärsmässig och tar vara på affärsmöjligheter.

Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska och engelska obehindrat i tal och skift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/