Ekonom till företag inom byggbranschen i söderort

Ekonom till företag inom byggbranschen i söderort

Ekonomiansvarig för anställning hos en av Eternis kunder

Är du en flexibel och ansvarsfull person som söker efter ditt nästa jobb? Vi söker nu efter en engagerad medarbetare med erfarenhet inom ekonomi för kundsräkning.

Är du en ansvarstagande Ekonom med bred erfarenhet inom ekonomi. Trivs du med att samarbeta med olika kollegor från företagets verksamhet? Då ska du söka tjänsten som ekonomiansvarig på ett större familjeföretag belägget i söderort strax utanför Stockholm.

Eterni söker för kundsräkning dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom ekonomi och stor vana och förståelse för successiv vinstavräkning. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta, då kvaliteten i ditt arbete är A & O. Goda relationer en hjärtefråga, så väl med kunden, som med kollegor och medarbetare. Vi söker dig som är en ödmjuk lagspelare och alltid gör det lilla extra. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra, men kan även jobba självständigt.

Arbetsuppgifter och Kvalifikationer
  • Successiv vinstavräkning
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Bokslut, årsredovisningar
  • Avstämning av balanskonton
  • Momredovisning
  • Projektredovisning
Personliga egenskaper

Noggrannhet och serviceanda är viktiga egenskaper. Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i lag. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv.

Urval och intrevjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

(Sök via annonsen eller via vår hemsida www.eterni.se. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.)
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.
Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.
Ett av Eterni Sveriges mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad samt agera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.