Fastighetsskötare - Etcon Fastighetsteknik AB, Stockholm

Fastighetsskötare - Etcon Fastighetsteknik AB, Stockholm

Vi söker en noggrann, engagerad och ansvarstagande Fastighetsskötare till Etcon Fastighetsteknik AB.

Etcon-gruppen är en koncern verksam i Stockholmsområdet. De erbjuder branschledande tjänster inom fastighetsautomation och teknisk förvaltning och de letar ständigt efter nya utmaningar och möjligheter i takt med att koncernen växer. Till deras bolag Etcon Fastighetsteknik AB söker vi nu en lösningsorienterad och kunnig Fastighetsskötare.

Som dotterbolag i Etcon-gruppen har Etcon Fastighetsteknik AB en lång erfarenhet av arbete i fastighetsbranschen. De har den unika möjligheten att erbjuda branschens bästa fastighetstekniska kompetens som skapar förutsättningar för ett kostnadseffektivt fastighetsunderhåll. Tekniken är den viktigaste delen i fastighetens utveckling. Detta samtidigt som den också är fastighetens största utgift. Med välplanerat underhåll kan anläggningarnas funktioner upprätthållas samtidigt som onödiga, och många gånger kostsamma, driftstopp undviks. Som framgångsrik serviceorganisation är Etcons kommunikation en förutsättning för förtroende och ett tryggt långsiktigt samarbete. Etcons främsta serviceverktyg är tillgänglighet och förebyggande arbete samt deras tekniska expertkompetens.

För att lyckas i rollen som Fastighetsskötare är du erfaren inom fastighetsskötsel och en person som gärna vill arbeta i framkant av teknisk utveckling. Som anställd Fastighetsskötare på Etcon Fastighetsteknik AB får du möjligheten att med ett stort eget ansvar arbeta tillsammans med ett engagerat gäng inom en företagsorganisation som värdesätter kreativitet och nyskapande. Som person har du ett systematiskt arbetssätt, du är ansvarstagande, har förmåga att se helheten samt vill arbeta med förbättring och utveckling av processer och rutiner. Du tycker om att ge service till andra samt är kommunikativ och samarbetsvillig.

Du har en god förmåga att kunna uttrycka dig och företagets intressen i talad och dokumenterad form. Du är en person med en stark vilja att skapa goda resultat och är vidare mycket noggrann med ett öga för detaljer. Tjänsten kräver att du kan tala och skriva svenska flytande.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvara för fastighetsdriften vilket innefattar både den inre och yttre skötseln av fastigheterna i ditt område.
  • Åtgärda enklare reparationer och utföra underhåll.
  • Vid behov felsöka och förbereda underlag för reparationer när leverantör ska anlitas, tex elarbeten, VVS samt omfattande snickeri.
  • Uppmärksamma förvaltare kring fel och brister för att undvika eventuella framtida risker samt utföra systematiska kontroller avseende brandsäkerhet osv.
  • Ge serviceinriktad kunskapsöverföring till hyresgäster, både i form av förebyggande stöd och vid åtgärd.
Erfarenhet:
  • Vi söker dig som tidigare arbetat som Fastighetsskötare i minst 2 år eller motsvarande.
  • Du har goda kunskaper kring fastighetsskötsel och är van att arbeta systematiskt med kontroller och ronder. Har du VVS- eller el-behörighet är det starkt meriterande.
  • Du har avslutat gymnasiet och det är en fördel om du studerat el, teknik eller fastighetsskötsel.
  • Det är ett krav att du har goda datakunskaper samt B-körkort.
Tjänsten utgår från Årsta i Stockholm. Företaget sitter i fina lokaler och du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare. Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Som anställd på Etcon Fastighetsteknik AB har du ett förmånligt tjänstebilsavtal, friskvårdbidrag samt vinstdelningsprogram. Vidare gör företaget mycket aktiviteter gemensamt och åker varje år på en uppskattad resa tillsammans.

Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - skicka in din ansökan redan idag!

För att söka tjänsten går du in på www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)