Drifttekniker - Etcon Fastighetsteknik AB

Drifttekniker - Etcon Fastighetsteknik AB

EtconGruppen är en koncern verksam i Stockholmsområdet. De erbjuder branschledande tjänster inom fastighetsautomation och teknisk förvaltning och de letar ständigt efter nya utmaningar och möjligheter i takt med att koncernen växer. Etcon Fastighetsteknik AB ansvarar för koncernens eftermarknad och tillhandahåller tjänster inom styr- och regler service samt skötsel och förvaltning.

Till deras bolag Etcon Fastighetsteknik AB söker vi nu engagerade och ansvarstagande Drifttekniker för uppdrag i Stockholms innerstad, på Kungsholmen och på Söder.

Blir du motiverad av ett omväxlande och varierande praktiskt arbete med dagar fyllda av tekniskt underhållsarbete och kundservice? Då kan detta vara tjänsten för dig. Som Drifttekniker planerar du din vardag på egen hand och utför uppdragen självständigt eller tillsammans med dina kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande- och felavhjälpande underhållsarbete av fastighetsbeståndets tekniska installationer.

Uppdraget består av anrika kommersiella fastigheter, med ett visst inslag av bostäder och butiker i Stockholms bästa läge. I företagets kundvårdsarbete värdesätter de långvariga relationer med högt fokus på teknik och service. Som arbetsgivare är Etcon flexibla och lyhörda vilket återspeglas i Etcongruppens värdeord enkel, nyfiken och engagerad.

Vi söker dig som

Vill arbeta för företaget som värdesätter personen mer än erfarenheten, viljan att lära sig värdesätts på samma sätt som att vara lärd. Vi söker engagerade och ansvarstagande personer med ett stort teknisk intresse som har förmågan att arbeta lösningsorienterat.

Arbetsuppgifter
 • Ansvara för att hyresgästerna får en god inomhuskomfort
 • Upprätthålla en god energihushållning
 • Ansvara för att drift, skötsel och avhjälpande underhåll av driftutrymmen och installationer
 • Utföra avhjälpande underhåll på installationer
 • Ansvara för att energiuppföljningen uppdateras månadsvis
 • Ta fram förslag på förebyggande åtgärder och underhåll för att sänka energikostnaden i fastigheterna
 • Medverka vid myndighetsbesiktningar och energideklarationer
 • Ansvara för SBA-arbete (Systematiskt brandskyddsarbete)
Erfarenhet
 • 3-5 års praktisk erfarenhet i fastighetsbranschen
 • 1-2 års erfarenhet av arbete inom serviceyrket
 • God kunskap inom VVS och fastighetsteknik
 • Minst 1-årig utbildning inom fastighetsteknik
 • Goda kunskaper inom Officepaketet
Meriterande
 • Utbildning inom fastighetsautomation eller liknande.
 • Elbehörighet BB1
 • Körkort B

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Stockholm.

Som anställd på Etcon Fastighetsteknik AB får du friskvårdbidrag samt vinstdelningsprogram. Vidare gör företaget mycket aktiviteter gemensamt och åker varje år på en uppskattad resa tillsammans.

Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - skicka in din ansökan redan idag!

För att söka tjänsten går du in på www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Som dotterbolag i Etcon-gruppen har Etcon Fastighetsteknik AB en lång erfarenhet av arbete i fastighetsbranschen. De har den unika möjligheten att erbjuda branschens bästa fastighetstekniska kompetens som skapar förutsättningar för ett kostnadseffektivt fastighetsunderhåll. Tekniken är den viktigaste delen i fastighetens utveckling. Detta samtidigt som den också är fastighetens största utgift. Med välplanerat underhåll kan anläggningarnas funktioner upprätthållas samtidigt som onödiga, och många gånger kostsamma, driftstopp undviks. Som framgångsrik serviceorganisation är Etcons kommunikation en förutsättning för förtroende och ett tryggt långsiktigt samarbete. Etcons främsta serviceverktyg är tillgänglighet och förebyggande arbete samt deras tekniska expertkompetens.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (26 dagar kvar)