Affärsområdesansvarig Styrservice - Etcon Fastighetsteknik AB, Stockholm

Affärsområdesansvarig Styrservice - Etcon Fastighetsteknik AB, Stockholm

EtconGruppen är en koncern verksam i Stockholmsområdet. De erbjuder branschledande tjänster inom fastighetsautomation och teknisk förvaltning och de letar ständigt efter nya utmaningar och möjligheter i takt med att koncernen växer. Etcon Fastighetsteknik AB ansvarar för koncernens eftermarknad och tillhandahåller tjänster inom styr- och regler service samt skötsel och förvaltning.

Till Etcon Fastighetsteknik AB söker vi nu en driven och engagerad Affärsområdesansvarig till avdelningen Styrservice. I rollen som affärsområdesansvarig driver du affärsområdet självständigt med stöd från VD. Du driver den organisatoriska utvecklingen mot företagets långsiktiga mål och är ekonomiskt ansvarig för affärsområdet. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och är en oerhört viktig del i företagets expansionsresa. Det är en framgångsfaktor att du drivs av såväl övergripande strategiskt arbete som vardagligt operativt arbete inom fastighetsautomation och service.

Om jobbet:

Vill du ha ett arbete där du får det bästa av två världar, såväl det övergripande strategiska affärsområdesansvaret som det vardagliga operativa arbetet nära kärnverksamheten så är detta tjänsten för dig. Du kommer att vara drivande i affärsområdets organisatoriska och strukturella utveckling. Till din hjälp har du en serviceledare med ansvar för arbetsområde styrservice, en serviceprojektledare med ansvar för arbetsområde serviceentreprenader och 12 fantastiskt engagerade och nyfikna tekniker.

Du kommer även arbeta nära affärsområdets serviceledare och projektansvarige i det operativa arbetet kring försäljning, resursplanering och kundvårdsarbete. Detta är möjligheten att vara ansvarig och delaktig i ett engagerat gäng inom en plan företagsorganisation som värdesätter kreativitet och nyskapande.

Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet av arbete inom fastighetsautomation med anknytning till service. Du har grundläggande ekonomikunskaper och erfarenhet av ledarskap. Vi söker en mycket driven person med förmågan att se helheten såväl som att vara en del av den operativa organisationen.

Arbetsuppgifter:
Ytterst ansvarig för affärsområdets organisationsutveckling
Utveckla affärsområdets strukturella arbetsflöde "från ax till limpa"
Resursplanering
Försäljning
Löpande rapportering till företagets VD
Ekonomisk uppföljning och budgetarbete
Vara ett stöd till arbetsområdesansvariga i det vardagliga arbetet

Erfarenhet:
Flera års erfarenhet av fastighetsautomation
Erfarenhet av projektverksamhet med god ekonomisk och juridisk förståelse
Tidigare ledarerfarenhet och ett intresse att leda människor
Erfarenhet från serviceyrket
Erfarenhet av affär- och organisationsutveckling
Grundläggande företagsekonomisk kunskap
Stor vana i att arbete i Microsoft Office-paketet
Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska
Körkort B
Noggrann och ordningsam

Meriterande:
Projektledningserfarenhet inom VVS/EL

Övrig information:

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Stockholm. Som anställd på Etcon Fastighetsteknik AB får du friskvårdbidrag samt vinstdelningsprogram. Vidare gör företaget mycket aktiviteter gemensamt och åker varje år på en uppskattad resa tillsammans.

Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - skicka in din ansökan redan idag!

För att söka tjänsten går du in på www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Som dotterbolag i Etcon-gruppen har Etcon Fastighetsteknik AB en lång erfarenhet av arbete i fastighetsbranschen. De har den unika möjligheten att erbjuda branschens bästa fastighetstekniska kompetens som skapar förutsättningar för ett kostnadseffektivt fastighetsunderhåll. Tekniken är den viktigaste delen i fastighetens utveckling. Detta samtidigt som den också är fastighetens största utgift. Med välplanerat underhåll kan anläggningarnas funktioner upprätthållas samtidigt som onödiga, och många gånger kostsamma, driftstopp undviks. Som framgångsrik serviceorganisation är Etcons kommunikation en förutsättning för förtroende och ett tryggt långsiktigt samarbete. Etcons främsta serviceverktyg är tillgänglighet och förebyggande arbete samt deras tekniska expertkompetens.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Elkraft, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (3 dagar kvar)