Senior Automationstekniker - Etcon El & Styrentreprenader AB, Stockholm

Senior Automationstekniker - Etcon El & Styrentreprenader AB, Stockholm

Etcon Gruppen är en koncern verksam i Stockholmsområdet. De erbjuder branschledande tjänster inom fastighetsautomation och teknisk förvaltning och letar ständigt efter nya utmaningar och möjligheter.

Till deras bolag Etcon El & Styrentreprenader söker vi nu en engagerad och ansvarstagande Automationstekniker!

Etcon El & Styrentreprenader är koncernens hjärta med en entreprenadverksamhet som projekterar, konstruerar och installerar styrsystem för fastigheter. Företaget har idag 37 anställda och omsätter ca 60 Mkr/år.

Är du en erfaren tekniker inom styrentreprenader eller en person som vill arbeta i framkant av teknisk utveckling? Här får du möjligheten att arbeta med stort eget ansvar i ett engagerat gäng inom en företagsorganisation som värdesätter kreativitet och nyskapande. Du har en god förmåga att kunna uttrycka dig och företagets intressen i talad och dokumenterad form. Du är en person med en stark vilja att skapa goda resultat och är vidare mycket noggrann med ett öga för detaljer.

Tjänsten kräver att du kan tala och skriva svenska flytande.

Vi söker dig som:

Vill arbeta för företaget som värdesätter personen mer än erfarenheten.

Här värdesätts viljan att lära sig på samma sätt som att vara lärd. Vi söker en driven person med förmågan att se helheten i de små problemen och som arbetar lösningsorienterat.

Arbetsuppgifter:

I rollen kommer du att arbeta med PLC/DUC programmering, driftsättning, avprovning och injustering av fastighetsautomationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. I vissa projekt kommer även projektering och konstruktion ingå i arbetsuppgifterna.

Erfarenhet:

1-5 års erfarenhet inom VVS/EL

Har utbildning och erfarenhet inom PLC-programmering för fastighetsautomation

Stor vana i att arbete i Microsoft Office-paketet

Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska

Körkort B

Meriterande:

Har utbildning och erfarenhet inom SAIA-programmering

Har utbildning och erfarenhet inom Niagara-programmering

Ansökan:

Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - skicka in din ansökan redan idag!

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Fastighetsskötare, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Tjänsten utgår från Årsta i Stockholm. Företaget sitter i fina lokaler och du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare.

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt.

Som anställd på Etcon El & Styrentreprenader AB har du tjänstebil, friskvårdsbidrag samt vinstdelningsprogram. Vidare gör företaget mycket aktiviteter gemensamt och åker varje år på en uppskattad resa tillsammans.