Nordisk Key Account Manager

Nordisk Key Account Manager

Nordisk Key Account Manager till ETAL Group
Är du idag en framgångsrik säljare med god teknisk förståelse och har vana från storkundsbearbetning? Hos ETAL Group får du möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt och växande internationellt företag som utvecklar, producerar och säljer innovativa och kundanpassade komponenter på en global marknad.

Arbetsuppgifter
Som KAM / teknisk säljare ansvarar du för hela säljprocessen från projektstart till serieleverans. Då ETAL arbetar med kundspecifika induktiva komponenter kommer du agera projektledare och bidra till att leverera kundanpassade lösningar och komponenter till både lokala och internationella företag. Tillsammans med den tekniska supporten specificerar du behovet hos kunden och du blir länken mellan produktplanering och utvecklingsavdelningen. Du ingår i ETALs internationella säljteam och bearbeta den svenska och nordiska marknaden. I tjänsten ingår tjänstebil och du kommer att vara på resande fot i snitt tre dagar i veckan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Är du civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant utbildningsområde med inriktning och kunskap inom teknik/elektronik.
  • Mellan 2-4 års erfarenhet av B2B
  • Erfarenhet av av analog elektronik och induktiva komponenter är meriterande
  • Erfarenhet av fordonsbranschen är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Andra europeiska språk ses som meriterande
  • B-körkort
Vi söker dig som motiveras av affärer och är van att självständigt strukturera ditt arbete för att uppnå dina mål. Då arbetet innebär nära kontakt med kunder ser vi att du är skicklig på att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Arbetet innebär oftast långa säljcykler och därför är det viktigt att du är van vid att jobba mot långsiktiga mål. Vidare är din sociala säkerhet och ditt engagemang en viktig del i din framgång.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly’s rekryteringskonsult André Chocron. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan på www.salesonly.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till André på 0760-442625.

Välkommen med din ansökan snarast.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ETAL Group är en ledande leverantör av egenutvecklade induktiva komponenter, främst transformatorer och induktorer. ETAL Group bedriver verksamhet genom lokala kontor i Sverige, Estland, Storbritannien, Kina, Indien och Sri Lanka samt distributionskanaler i ytterligare 20 länder. Produktionen sker i företagets fabriker i Estland och Sri Lanka samt genom produktionspartners i Asien.