Butiksmedarbetare till Tom Ford Åhléns City Stockholm!

Butiksmedarbetare till Tom Ford Åhléns City Stockholm!

Vi söker en Butiksmedarbetare till Tom Ford Åhléns City Stockholm!

Som en av våra skickliga specialister på Tom Ford kommer du kunna kombinera ditt kreativa sinne med teknisk expertis för make-up, doft och övriga skönhetsprodukter Tom Ford har att erbjuda. Tillsammans med din passion för skönhetsbranschen ser du till att våra kunder får ett välkomnande, inspirerande och personligt butiksbesök!

Tillsammans med dina ambitiösa kollegor kommer ni skapa och utföra butiksevent och säkerställa att butiken alltid når upp till sina mål. Ni ser till att produkternas placering, visuella intryck och allt som påverkar kundens upplevelse är på topp. Vi ser gärna att du är en dynamisk initiativtagare som trivs i att hjälpa kunder hitta rätt produkter och höja deras kundupplevelse. Då Estée Lauder Companies är en global marknadsledare med flera märken och bred produktportfölj finns all möjlighet att fortsätta utvecklas inom företaget.

Vi ser det som positivt om du redan har arbetat eller har utbildning inom skönhetsbranschen men det är inget krav. Det viktigaste är att du har ett starkt intresse och kan utveckla ett tekniska kunnande om samtliga produkter vi erbjuder. Tidigare butikserfarenhet är starkt meriterande men inte heller det ett måste.

Estée Lauder Companies står för mångfald av bakgrunder och idéer och vi är en marknadsledande global aktör och i vår portfölj hittar du märken så som MAC, Clinique, Estée Lauder, Tom Ford, Jo Malone London med mera!

Positionen är på deltid om 28.68 timmar per vecka (75%). Tjänsten är ett vikariat för en föräldrarledighet från 1 juni 2022 och 1 år framåt.

Qualifications
  • Starkt meriterande med utbildning/certifikat inom skönhetsbranschen
  • Förmåga att ge en inspirerad, autentisk och personlig kundupplevelse
  • Möjlighet att jobba helger och stängning
  • Meriterande med tidigare butikserfarenhet
Även om du inte uppfyller alla kvalifikationer ser vi gärna emot din ansökan då flera av kvalifikationerna är meriterande och inte nödvändigtvis ett måste.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Estée Lauder Companies är en av världens ledande aktörer inom kosmetik, hudvård, doft och hårvård. Våra produkter säljs i över 150 länder och inkluderar märken som bland annat Estée Lauder, Clinique, Origins, La Mer, Bobbi Brown, SmashBox, GlamGlow, Tom Ford, Michael Kors.