Account Manager till Esoft Sverige AB

Account Manager till Esoft Sverige AB

Nu söker vi en Account Manager till Esoft Sverige AB i Kärrtorp med område Storstockholm. Är du en nyfiken säljare som tycker om att göra affärer och drivs av att bygga långsiktiga relationer och skapa mervärde för kunden? Är du intresserad av att jobba mot bostadsbranschen och trivs i en roll med mycket kundkontakt och sociala sammanhang? Då är detta tjänsten för dig!

Din framtida arbetsgivare

Esoft är en av Sveriges främsta rikstäckande marknadsföringslösningar för fastighetsmäklare och en av världens största leverantörer av innehåll, som gör bostadsdrömmar till verklighet. De specialiserar sig på objektbeskrivningar, bildredigering, 3D-visningar och marknadsföring av fastighetsobjekt via internet. Esoft´s kunder är fastighetsmäklare och marknadsföringsföretag för fastighetsmäklare i Europa, USA och Australien till vilka Esoft erbjuder innovativa lösningar med en hög och jämn kvalitet.

Företaget bildades år 2000 och har idag över 850 anställda på kontor runt om i världen. År 2006 blev Esoft "Årets Entreprenör" och i mars 2007 blev de börsnoterade på NASDAQ OMX's First North.

Vad erbjuder en dag hos företaget?

I rollen som Account Manager ansvarar du för att vårda, utveckla och bevara bolagets befintliga kunder. Ditt främsta fokus handlar om att bygga långsiktiga relationer och genom en hög aktivitetsnivå säkerställa en nöjd kundgrupp. Rollen innefattar även prospektering och nykundsbearbetning i området Storstockholm.

Du har en viktig roll i bolagets fortsatta tillväxtresa och kommer tillhöra en säljorganisation med kollegor runt om i Sverige, Norge och Danmark. Huvudkontoret i Sverige ligger i Göteborg och kontoret i Stockholm är beläget i Kärrtorp.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i säljprocessen. Du är initiativtagande, kreativ och lättsam vilket gör dig bekväm i olika sociala situationer och sammanhang. Vi söker en relationsskapande säljare som brinner för kundvård och långsiktighet, likväl som du är driven och hungrig på att hitta nya kunder.

Du bör ha något eller några års erfarenhet av en säljande roll och du är trygg i att hantera en säljfokuserad och målinriktad kundgrupp. Har du erfarenhet av rollen som mäklare/mäklarassistent eller erfarenhet av foto och/eller bostadsbranschen ses detta som meriterande. Vidare behöver du vara bekväm i att hantera CRM-system, ha en god datavana, behärska svenska och engelska samt ha körkort och bil.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2022-10-09. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se.

Sökord

Account Manager, AM, sälj, relationsskapande, säljare, nykundsbearbetning, CRM-system, mäklare, mäklarassistent
Mer info
Kontaktperson Gabriella Uddh
Email Mejla Gabriella Uddh
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.