Account Manger till spännande tjänst hos Esatto

Account Manger till spännande tjänst hos Esatto

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en driven säljare och som vill arbeta som Account Manager i en utmanande roll, där du får stora möjligheter att fortsätta utvecklas som säljare. Esatto är en digital byrå och ditt fokus ligger på försäljning inom Esattos fyra kompetensområden; strategi, Kommunikation, Teknologi och user experience-UX. I din roll arbetar du fritt med hela säljprocessen, både med befintliga och nya kundkonton, samt att du ansvarar för att bygga upp din kundstock.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställ direkt av Esatto. Kontoret är beläget centralt i Stockholm City.

Din profil

Vi söker dig som är en genuin säljarprofil, som verkligen brinner för försäljning och som vill var där kunden är. Vi ser att du har arbetat som Account Manager/Key Account Manager inom B2B i minst tre år. Du är driven och engagerad i din roll och tar mycket egna initiativ för att driva dina affärer framåt. Vidare är du beredd på att lägga ner hårt arbete för att nå dina resultat, samt att du är en teamplayer som är bra på att samarbeta med andra. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
  • Du skall ha dokumenterade framgångsrika försäljningsresultat.
  • Tidigare erfarenhet av försäljning av IT-tjänster och/eller tekniska tjänster är ett plus.
  • Tidigare erfarenhet av försäljning inom den digitala branschen samt tidigare erfarenheter som säljare mot större organisationer är ett stort plus i kanten.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Esatto är en digital byrå med cirka 70 anställda med kontor i Stockholm, Sundsvall och Krakow. Esatto har sedan starten 2013 haft en god lönsamhet och har vunnit flera utmärkelser, bl a DI Gasell och en pallplats i Årets byrå.
De senaste sex åren har vi lärt oss att man kan bygga någonting riktigt fint utifrån människors passion. Passion för förändring, potential och viljan att göra bra saker, trots att det ibland är ansträngande.
Denna passion kommer från en härlig hop med människor som tillsammans skapar arbetslust och laganda. Vårt mantra är "ha kul, var trevlig och jobba hårt", där vi gör vårt bästa för att vara en modig och utmanande partner till våra kunder. Vi vill vara ett stöd i våra kunders utveckling in i den nya digitala världen.